Jump to content

Trym1

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Trym1's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Så du fjernet ankerskruen! Jeg har ikke fjernet ankerskruen, men ser nå at denne er bøyd. Noe som igjen tyder på at montasjen flytter på seg Ble det satt noen skrue ned i ankerskruefeste? Eller stod denne åpen?
  2. Så du fjernet ankerskruen! Jeg har ikke fjernet ankerskruen, men ser nå at denne er bøyd. Noe som igjen tyder på at montasjen flytter på seg Ble det satt noen skrue ned i ankerskruefeste? Eller stod denne åpen?
  3. Kuleholdet er over 10mm så det skal ikke være noe problem..
  4. Ja. Har prøvd å skru dia 4 omdreininger opp, men jeg er da redd jeg ikke får sentrert hylsa når jeg presser ned kula? Skyter med 9 grams scenar. husker ikke helt helt hva kuleholdet var, men det virker greit. Litt kjedelig å ikke få skvist ut det siste av presisjon hvis det er de siste mm på friflukten som gjelder.
  5. I sommer kjøpte jeg Deluxe die settet til redding for å lade mine 6,5x55 skudd. Det jeg ser nå er at jeg ikke klarer å få col mer enn 77mm hvis alt er satt opp etter boka. Skulle gjerne ha hatt de lenger da jeg vil opp til rundt 80mm. PS bommene på løpet treffer kula på 81,86 Jeg har fulgt oppsettet til redding, men dette er maks? Hva gjør jeg? Trym
  6. Hei jeg er på utkikk etter GPS samt peiler til min hund. Jeg har tittet litt på Alpha 50 og Alpha 100, men jeg ser ikke store forskjellen annet enn berøringsskjerm. Jeg skal jakte med en fuglehund, Vorsteher. Jeg jakter primært på kjent grunn eller grunn jeg har vært på tidligere. I den forstand syns jeg nå en GPS med peiler til 5000 kr er mye når jeg ikke trenger kart, men jeg skulle gjerne hatt noe som varsler stand og som jeg kan se hvilken retning og hvor langt unna hunden står. finnes det noe slikt? Evt hva er fordeler og ulemper med Alpha 50 mot Alpha 100. tusen takk for hjelp til dere hardbarka jegere....
  7. Vil gjerne se på hagla før jeg kjøper brukt. Hvertfall til den prisen. Dette blir da litt langt unna.
  8. Hei. Jeg er på utkikk etter ny hagle. Hagla jeg har sett på og egentlig vurdert å kjøpe er Beretta 686 silver pigeon 1. Hagla kommert til å bli mest brukt til skogsfugljakt med og uten hund. Kaliberet skal være 12. Siste pristilbudet jeg har fått på denne er 16500 kr. Spørsmålet er da finnes det noen alternativer til denne halga som dere mener er bedre eller burde jeg gå for Berettaen ?
  9. Har et lite spørsmål til dere erfarne jegere. Skøyt mitt første rådyr på post igår. 02.10 Dette var en geit som gresset på jordet aleine. Observerte dyret i en god stund for å forsikre meg om at dette var en enslig greit uten kje. Ingen kje i nærheten. Jeg valgte å ta skuddet. Geita løp noen få meter for den falt. Da vi vommet dyret hadde geita jur med melk i. Hæ? Dette dyret skulle jo ikke ha noe kje. Hva tror dere er grunnen? Ligger det igjen et kje i skogen et eller annet sted? Dier geita så lenge. (02.10)? Hvis det har noe kje som ligger igjen vil dette da kunne klare seg? Gikk en stund i kanten av jordet for å se om det kunne være igjen noe kje, uten hell. Kan ikke si jeg har så veldig god smak i munnen og vil derfor høre med dere. Prøvde å poste under rådyrjakt 2016, men ingen svar prøver meg derfor her.
  10. Har et lite spørsmål til dere erfarne jegere. Skøyt mitt første rådyr på post igår. Dette var en geit som gresset på jordet aleine. Observerte dyret i en god stund for å forsikre meg om at dette var en enslig greit uten kje. Ingen kje i nærheten. Jeg valgte å ta skuddet. Geita løp noen få meter for den falt. Da vi vommet dyret hadde geita jur med melk i. Hæ? Dette dyret skulle jo ikke ha noe kje. Hva tror dere er grunnen? Ligger det igjen et kje i skogen et eller annet sted? Dier geita så lenge. (02.10)? Hvis det har noe kje som ligger igjen vil dette da kunne klare seg? Gikk en stund i kanten av jordet for å se om det kunne være igjen noe kje, uten hell.
×
×
  • Create New...