Jump to content

saranden

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

saranden's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har du forslag på Renaissance Wax runehans? Har kjøpt inn linolje og stålull nr 3, men voksen fikk jeg ikke tips om hos våpenforhandleren.
  2. Takk TorB, nå vet jeg litt mer om opphavet og hva jeg har i vente når søknaden blir innvilget, avtrekket skal jeg nok venne meg til Notmyrealname - Da bruker jeg den som den er inntil videre, så får kjerringa arve den når hu skal begynne å jakte. Så kan far i huset gå til innkjøp av ny kombi
  3. Har arvet en Savage 24 series P i 20g/22.cal som jeg kunne tenkt meg og byttet løp på. Jeg antar at denne kombi'en er fra tidlig 70 tallet (?) Har forsøkt å søke rundt på nett, men finner ikke noe særlig der. Er det noen som har erfaringer med denne serien fra Savage? Jeg vet at f.eks Tikka, Valmet og Finn classic kan bruke samme løp, men jeg er ikke så kjent meg Savage. Grunnen til at jeg ønsker å se om jeg kan få tak i nytt løp til denne, istedet for å kjøpe f.eks en brukt valmet 412 er fordi min økonomi per i dag ikke tillater det. På forhånd, takk!
  4. Hallo alle kvinner og menn! Sannelig på tide at jeg meldte meg inn her, ettersom jeg har vært jeger siden jeg var 16 år, dvs allerede 10 år siden (!!) Har dog ikke vært en aktiv jeger, vært avhengig av god rypebestand i stor elvdal (hedmark) ettersom det er der familien jakter, men nå fant jeg ut at det er på tide å utvide områdene litt. Har i år fått registrert en gammel Laurona Eibar s/s 12/70, en savage 24 series P kombi (20g/22cal). Vurderer også en rifle for å begynne trening på skytebane. Er bosatt i Rælingen og er forlovet med en fantastisk kvinne som har gitt meg en nydelig datter som nå er 8 måneder. (Hu er også en virkelig motivasjon som virkelig kaster meg ut i naturen for å komme hjem med mat!) I år har jeg betalt sesongkort i Høland og er da selvfølgelig medlem i Høland JFF. Så hvis noen ivrige jegere trenger en jaktkamerat er jeg med på all form for jakt! Har ikke jaktbikkje per nå, så det har gått i støkkjakt på småvilt siden 10 sep, og bukkjakt før det. Ser frem til å "møte" dere alle!
×
×
  • Create New...