Jump to content

BerntS

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BerntS's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

  1. M67 hvilket sikte er dette? Så veldig kort og greit ut?
  2. Er på jakt etter nytt kikkertsikte til salongen. Bruksområdet er jakt rype og blink skyting. Skjønner at jeg bør ha med parellellakse. Ønsker gjerne med sånne utvendige tårn slik at jeg lett kan endre siktepunkt fra 30m til 100m Men ønsker ikke et som ser ut som man skal i krigen Skal på en cz455, pris er jo en faktor og max 5000 Kan gjerne være inntresert i noe brukt og. Noen som har noe tips?
  3. Den der så veldig grei ut Har ikke noe mere å hjelpe med enn at jeg og vi ha
  4. BerntS

    Cz-Klubben

    Her var masse god info Skal bytte kikkert på min 455 America 22 Brukes til jakt(rype og mink) samt trening. Vil gjerne ha med tårn og paralell akse. Noen som kan komme med tips til ny kikkert og montasje, vil ha det så lavt som mulig.
  5. Ja det vil eg si, i forhold til de vanlige 25 så bruker ikke jeg de lenger. Eneste minuset er at det går fort mange skudd
  6. Jupp har et slikt. Funker bra, litt fiklete med mange ting å huske på men repeterer kanon. 400 skudd gikk raskt, enkleste å lade med 20skudd i listene. Men magasinet stikker langt ut, er enklere og lettere å finne en god skytestilling med 10 skudds magasinet.
  7. https://store1.hcmags.com/products/hc3r ... en-ii.html Noen som vet om dette magasinet er tilgjengelig i Norge eller kan bestilles på nettet?
  8. Oups stemmer det ? Klippet fra Miljødirektoratet: Til småviltjakt er det bare tillatt å bruke haglgevær med inntil to skudd og rifle. Salongrifle (salonggevær) kaliber 22 LR kan bare brukes under jakt på viltarter opp til en hares størrelse, men ikke til hare. Er vel ikke krav til noe plombering av magasin på hagle lenger? Slik jeg leser her så kan jeg ha to skudd i magasinet, padle med "ufarlig" våpen uten skudd i kammeret, og så når anledning byr seg ta ladegrep for å mulig skyte. Er på tynn is her så kan hende eg tar helt feil.... På salonggevær så er det jo lov å ha magasin med ti skudds kapasitet så lenge du ikke har flere skudd i enn det er lov på jakt.
  9. Takker for masse svar Heller mest mot en 870 Pumpehagle er i hovedsak grunnet sikkerhet. Ha to skudd i magasinet for så å ta ladegrep når det skal skytes. Hvis man er uheldig under transport og ender i vannet så er det mye baksing og kanskje lettere å avsikre en dobbelløper.....
  10. Trenger litt hjelp. Bruksområdet er kajakk på sjøen med mye skvalp og sjøgang. Der jeg kommer til å bruke den er det alltid sjø som skvulper over kajakken. Skal ha meg en hagle som tåler en jakttur med overnatting i telt uten å måtte ta full demontering osv. Ser Remington 870 er mye anbefalt, vil ha den rustfri men liker ikke alt det blanke stålet. Så er det best å få den behandlet med duratech eller lignende med en gang? Har en Valmet 412 nå men vil ikke ta den på sjøen.... Veldig åpen på forslag til variant, brukt eller nytt men må tåle mye saltvann......
  11. Sorry ble skrevet litt feil her. Skal ha meg en Ruger 10/22 Take Down sånn delbar
  12. Hei Første post her så håper jeg gjør det rett nå. Har en fulldempet boltrifle 22lr Bingham som er ombygget av Alm Hvordan finne ut hvilken årsmodell og type denne kan være? Har lite og ingenting av info på den. Denne blir ikke brukt så jeg skal ha meg en delbar, hadde tidligere en Papoose som ble brukt mye da den nesten alltid var med i sekken. Så nå blir det en Ruger 10/22 Take Down Tror jeg ender med å bruke en løs demper på denne men er litt usikker vil ha den så kort som mulig og lurer på om det er mulig å kutte løpet på denne? Hva bør jeg annonsere den Binghamen for eventuelt, er helt grønn på priser eneste som er på Finn.no er en til 11000..... Håper dette er ok spm og tusen takk for medlemskap hilsen en som har kikket i mange år.
×
×
  • Create New...