Jump to content

Leaibolmmai

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Leaibolmmai's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ble det noe av importen fra Finland og hvilke tips/erfaringer har du i så fall å dele med en som vurderer samme mulighet ?
  2. Jeg vurderer mulighetene for å importere fra Finland og det hadde vært kjekt med tips og erfaringer fra folk som har gjennomført en slik handel i nyere tid. Anyone ?
  3. Er det noen TC Encore eiere her som har fikset/tunet avtrekket ved hjelp av trigger-kit fra MCORE eller Bellm og som vet hvor man eventuelt får kjøpt slike kit her til lands ?
  4. Mulig det, men hvis det er noen som har tilgang til og kan dele pdf-versjon av "gunsmith manual" for Valmet 412 / Tikka 512 så har det stor interesse
  5. Har kjøpt meg en pent brukt Tikka 512 kombi hvor jeg måler avtrekket til hele 2,8 kg Needless to say må avtrekket justeres/utbedres for at det skal gå an å skyte presist med rifleløpet. Jeg lurer imidlertid på om dette en børsemakerjobb eller noe man like godt kan gjøre selv? Takknemlig for synspunkter og eventuelle tips om hvordan justeringen bør utføres
  6. Beholder den så original som mulig. Ingen planer om andre modifiseringer enn det som kreves for å få tillatelse til erverv for bruk på småviltjakt.
  7. Slettet sitat av mitt eget innlegg. -Olesøn He he he Lykke til !
  8. Tenker jeg avtaler kjøp via børsemaker: Dvs. jeg finner et aktuelt våpen og ber børsemaker ta inn geværet for modifikasjon, så kjøper jeg formelt sett geværet fra børsemaker når det er ferdig modifisert. Det bør funke tror jeg
  9. KAN JEG FORSTÅ SVARET DITHEN AT JEG KAN HA FORHÅPNINGER OM Å FÅ TILLATELSE TIL ERVERV AV EN SLIK MODIFISERT US KARABIN FOR BRUK PÅ SMÅVILTJAKT? FINNES DET EVENTUELT KONKRETE SAKER Å VISE TIL I.E. PERSONER SOM HAR FÅTT INNVILGET SLIKE SØKNADER?
  10. Noen som kan gi meg kvalitetssikrede svar på følgende: 1) Hva er lovgivers begrunnelse for å forby U.S. karabin til jakt ? (Noen som har tilgang til lovforarbeidene eller har en referanse/lenke til disse) 2) Ved å plombere gass-kanalen og ekspansjonskammeret vil U.S. karabinen i prinsipp omgjøres til en mer eller mindre ordinær rett-trekker-rifle. Finnes det noen saklige grunner til å forby et slikt modifisert våpen brukt til småviltjakt?
×
×
  • Create New...