Jump to content

HanStig

Members
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

HanStig last won the day on September 9 2021

HanStig had the most liked content!

Recent Profile Visitors

767 profile views

HanStig's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

35

Reputation

  1. M67 " Med lyddemper vil det smelle mer jo større kula er, jo mindre strømlinjeformet den er, og jo mer fart den har." Dette stemmer veldig med min egen erfaring med både 223 og 17hmr. Har en Atec H2 Mega på min 223, hvor jeg med den forventet "17hmr demping", men det fikk jeg altså ikke.. Den bråker ikke mye mer, men man hører lett forskjell. Kunne ikke vært foruten noen av de kalibrene, da de har hvert sitt område hvor de briljerer
  2. Spørs om ikke dette kaliberet blir et rent kråke kaliber, pga lettere kule.. Har kun sett 15.5 gr Hornady NTX her på berget. Presisjonen var ikke så verst i min, dog jeg har ikke testet den på noe vilt.
  3. Kan kun svare for Quiet systemet, da jeg har eid en slik pipe tidligere. Med CCI Subsonic samlet den 3 skudd på klistrelappen på 50m. Altså tipp topp presisjon vil jeg si. Problemet med disse heildempa løpene, er vekta. Jeg synes rett og slett den for lett fremme! Noe som også må nevnes er at man burde pusse/ta av ytterrøret hver gang man har skutt, for å unngå korrosjon. Ikke at dette er noe problem, men da synes jeg det er enklere å bare ha et vanlig løp med demper, som man skrur av og lufter etter bruk. Løpet ble til slutt solgt, da jeg mest var nysgjerrig på hvordan dette funket. Eier pr i dag en Varmint pipe i 22wmr. Veldig fin å skyte med
  4. Har en Atec H2 Mega til 223n, som jeg har testet på 22wmrn. Jeg klarer ikke å høre forskjell, så MD45 er nok veien å gå
  5. Har selv en Hausken MD45 til min 22wmr. Er nok den beste rimfire demperen på markedet. Utrolig fornøyd
  6. Jeg mener det står i instruksjonsboka at det skal være 3,5NM (har samme rifla selv).
  7. Har vel den nest letteste fjøra på min 455. Avtrekket ble helt supert i mine øyne
  8. Er det første året det blir lagt ut åte der? Det kan gjerne gå en stund før reven oppdager åta, så fremst ikke åta ligger i nærheten av en trekkrute, der hvor reven ferdes. Reven vil nok oppdage åta raskere dersom det hadde vært kråkefugl på åta.
  9. Hvilken rifle i 17 hmr er det du har, og hvilken ammunisjon er det du har testet? Kjenner meg ikke igjen i det du sier her mtp at den skyter dårlig
  10. Hvor langt er løpet på din 22wmr? På min tidligere 22wmr med 40cm løp, syns jeg atec cmm6 bråkte mer enn forventet. Det kan være at det blir mer støy med kortere løp..?
  11. Har både 17hmr og 223. Jeg er stor fan av begge kalibrene. 17hmr bruker jeg på skjære, kråke, ravn, hare og rype. Har også skutt en del gås på 50-80m, noe som ikke har vært noe problem på kort avstand. 223n bruker jeg primært på gås og rev, spesielt om avstanden blir noe lang. Her er 223n overlegen 17! Konklusjonen min er at på de mindre viltene, fungerer 17 tipp topp, men på de større fungerer 223 mye bedre! Hadde jeg vært deg, hadde jeg kjøpt 223!
  12. Kan varmt anbefale Franchi affinity! Rekyldrevet halvautomat som tar alt av ammo jeg har forsynt den med! Alt fra lette leirdue patroner til magnum patroner. Det fine med rekyldrevet er at man slipper å bytte stempel (fra lette ladninger til tyngre) som noen gassdrevne halvautomater har! Det er også mindre vedlikehold på rekyldrevet kontra gassdrevet!
  13. HanStig

    Cz 457 varmint

    Har selv en 455 Varmint i 17hmr, og er superfornøyd med den!! Kan ikke tenke meg til at 457 er noe dårligere
  14. Jeg bruker en Atec H2 (kaliber 22) med 1 modul til min 17 hmr. Bygger kun 6,85 cm forover, og 8 cm bakover. Kort og fin, og jeg merker ikke forskjell i lyd fra 1 til 2 moduler. Dog den er ikke den letteste (260g).
×
×
  • Create New...