Jump to content

Think!

Members
  • Posts

    3,079
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Think! last won the day on April 18 2018

Think! had the most liked content!

About Think!

  • Birthday 07/04/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Think!'s Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

205

Reputation

  1. På tid 15:04 finner han frem et våpen, å litt før 19 min begynner han å snakke om norske aner.
  2. Think!

    Ladeboken 8

    aner ikke, men scan qr koden på VV kruttboksen, da fikk i allefall jeg tilgang til betydelig utvidet utvalg av ladedata til 9mm.
  3. Ikke fabrikk besøk, men gjennomgang av Browning 525.
  4. https://youtu.be/SeBh-pRZyso?si=ixUkk1RRAzm5glUC
  5. Vadsø sportsskytter klubb har laget bruksanvisning for å klargjøre før konkurranse. Men nå tror jeg de har kjøpt et program som integrerer seg med megalink for oppsett av lag og produksjon av resultatlister mv.
  6. Minst like viktig er at dette har vært regelen siden 2006, men ikke fulgt på alle disse årene.
  7. Nye regler: Politifolk som har skutt, skal holdes atskilt før avhør med Spesialenheten https://www.vg.no/i/gE56Vk
  8. Akkurat den situasjonen oppstår etter at jeger har skutt bøffelen, så den har en kule i seg. Derfor kan det være farlig å skyte bøffel i flokk, kula går gjennom å treffer et annet dyr, som blir sur og tverr. Du går frem til bøffelen du har felt å er ikke oppmerksom på den skadeskutte som er sur og tverr å bare venter på deg. Å det er egentlig mange videoer av folk som skyter dyr med andre bak seg. Å videoer av gjennomskyting der kula slår ned i bakken mange grader til siden for skudd retning.
  9. Test av 505 som demonstrerer detaljer mer inngående.
  10. Når er konfigurator på 505 oppe å går?
  11. En annen ting er spesial pistol og revolver. Klubber har begynt med premiering der en slår sammen resultatene i felt fin, militær, revolver, spesial pistol og revolver = skal enn hevde seg må enn skyte alt. Å skal enn skyte innendørs så er .22lr som gjelder i både spesial pistol og revolver. Men utendørs vil tilsvarende 9mm og 38SPL være gunstig. Så drømme scenariet ville vært 2 våpen i hver gren og ikke noe reservevåpen bestemmelse.
  12. Vil benytte sjansen til å klage, selv om de nye reglene er langt bedre enn de gamle. Men savner Hurtig Militær og Hurtig revolver på listen. De fleste normale vil bruke samme våpen i disse grenene som i felt øvelser. Men for de av oss som har våpen i militær og revolver grenene, å ønsker å kjøpe nytt våpen og få det testet å innkjørt en periode før vi kvitter oss med det gamle, så hadde det vært kjekt. Så det er et reelt og legitimt behov for å få disse 2 grenene på lista.
×
×
  • Create New...