Jump to content

sniper 22-250

Members
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sniper 22-250's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. sniper 22-250

    Verdi HK 770

    Hva er ok pris for en hk 770? Original kikkert montasje. 3 og 10 skudds magasin. Flammedemper. Byttet rekyl buffer. Noe slitt blånering og stokken berer preg av å ha blitt mye brukt på jakt.
  2. Gammel tråd dette men, jeg her denne gamle tikka kombien. Klarer ikke og finne noe om hvor mye trykk den tåler. Spørsmålet er det trygt og bruke fiocchi tundra i den. Mener dem er merket med max 1050bar.
  3. Jeg tror også det kan være noe gammelt i fra Tyskland/Østerrike. Veldig rart man ikke finner noe spesielt om det på nettet.
  4. Derfor at jeg lurte på dette cal er fordi en venn av meg spurte. Han her en bekjent i usa som mente at dette cal var europeisk men jeg finner ikke ut stort om det. Men det er en nettside fra usa som nevner dette cal.
  5. Noen her som kjenner til dette cal og om det evt finnes fabrikk amo?
  6. Beklager om det kanskje er litt off topic. kan noen gi en god forklaring på hvordan man programerer og bruker schrambler kanalene på f 34gs?
  7. Jeg har kjøpt meg en pararanger men er litt i tvil om jeg valgte riktig, kan enda bytte. Drar på tur og vekta blir vel som regel mellom15-25 kg. Noen som har erfaringer med nevnte moddeler?
  8. Jeg har den første versonen, den med rillene oppe på ryggen. Var ikke å få tak i annet en rustfri da heller. En god kniv, men ikke så mye spesielt med den. Noen som vet hva som er forandret på dagens versjon?
  9. Har en hk 770 den ramponerer tomhylsene men kanskje ikke bare min som er slik?
  10. Tenker mest på om den fortsatt vil være still i bandet, og om den vil bli heitere i bandet.
  11. Jeg har en jamthund som nå er trenet som og brukes til bandhund. Hvis jeg slipper den etter elg, vil den da fungere likens som bandhund etterpå? Har veldig lyst å prøve den som løshund, men i mitt faste jakttereng er det mest akktuellt med bandhund
  12. Jeg har samme erfaring, brukte min jamthund på jakt en sesong og trent mye på ferskspor før jeg gikk opp til blodsporprøve. Gikk godt det, så bruk hunden du. Men det er min begrensede erfaring
  13. Står lenger opp i tråden at for jakt som går over årsskifte gjelder prøven for det året jakta begynner. Hvordan er det da med jakt på gaupe, kreves vel da også godkjent prøve hvis rifle skal benyttes?
×
×
  • Create New...