Jump to content

RolBer

Members
  • Posts

    26
  • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RolBer's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har snakket med skytterlaget jeg var medlem og de har jo rotet bort alt dokumentasjon som de hadde. Vel, jeg får se om jeg gidder å gå igjennom alt en gang til. Ser at Saueren har dobblet seg i pris også siden jeg kjøpte min. Merker at mange av medlemene i pistolklubben går fra grov kaliber til 22 og også til luft siden det nesten bare er personer med høy inntekt som har råd til å drive med sporten lenger.
  2. Jeg har vært aktiv medlem i skytterlag og vært aktiv konkurranse skytter i noen år men sluttet da jeg bodde i utlandet en stund, derfor solgte jeg mine 6.5x55 og 22LR rifler for 8 år siden. Nå er jeg medlem i en pistolklubb.
  3. Hei Driver nå med pistolskyting men har planer om å starte med langhold. Har tidligere drevet med baneskyting og kjøpte den gang en ny 200 STR som jeg igjen solgte for rundt 8 år siden. Hva er veien å gå for å få tillatelse til å kjøpe ny rifle til dette formålet? Må jeg igjen skyte i 6 måneder hos et skytterlag eller er det en raskere vei?
  4. Ikke en fugl i norge som overlever 180j
  5. RolBer

    Sauer 200 Lengde.

    XXL selger ett som er høyt nok.
  6. RolBer

    Sauer 200 Lengde.

    Hei Ser på våpenskap og lurer på hva totallengden på en 200 STR med 74cm løp er?
  7. Hei Kunne tenkt meg å startet med Benkeskyting hvis det finnes klubb på Nord-Jæren. Må man eie våpen før man starter med dette? Driver på med Pistolskyting og har drevet på med Baneskyting tidligere med STR 200 rifle. Er det Benkeskytter klubbene som også skyter Langhold?
  8. Nei, de riflene blir for lange til å ta med seg på motorsykkel. Barret MRAD virker som en bra rifle, da har jeg 7 ammo typer å velge mellom.
  9. Bor i Stavanger så vet ikke helt hvordan det er med baner her enda. Med langhold så mener jeg 1000 meter eller mer. Tenkte mer på rifle som Ruger Precision i 300WM eller 338LM kaliber.
  10. Har lurt på å starte med langhold etter covid greiene er over. Har tidligere skytt i DFS men solgte Sauer rifla da jeg kvittet meg med bil og gikk over til MC. Driver med pistolskyting men savner rifleskyting, trenger en rifle med foldbar kolbe og som man lett kan ta av løpet på. Er dette en mulighet og er det benkskyting man starter med for å skyte langhold? Rolf.
  11. Hei Er på jakt etter en rimelig 22 til finfelt. Bruker idag kadet kittet til cz75, men jeg har ikke sjans til å skyte bra med det. En jeg kjenner skyter veldig bra med en gammel browning, han ligger rundt 95+ på feltstevner med den. Kom over denne her http://m.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=79957065. Er det en brukbar pistol eller er det noe annet i den prisklassen jeg bør se etter?
  12. Det er å forbedre avtrekket på min CZ shadow.
  13. Hvem har god peiling på pistol i stavanger og omegn?
  14. Hva trenger jeg for å få bedre avtrekk, hammer, sear og hammerfjær? Kan godt fjerne DA da det er noe jeg aldri kommer til å bruke. Når jeg er inne på nettbutikker så blir jeg usikker hva jeg skal velge av de forskjellige alternativer, spesielt sear som jeg ikke vet hva som er original og custom. Kunne noen linket meg til hva jeg bør kjøpe? Siktet synes jeg også er dårlig, dette gjelder også lpa siktene som jeg synes har alt for lite skur. Finnes det sikte for shadowen med brukbart skur? Ellers så må jeg vurdere å skifte pistolen til noe bedre.
×
×
  • Create New...