Jump to content

TaueBill

Members
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

TaueBill last won the day on March 4 2018

TaueBill had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TaueBill's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

52

Reputation

  1. Gjennoppliver denne tråden. Lukter på Garmin gpsmap79s. Største spørsmålet er om sjøkartene til garmin (bluechart g3) er detaljert nok til grunner og skjær. Gulesider sin app påsjøen er iallefall bra på dette når en sammenligner med sjøkart på papir. Men appen og mobil-gps eter jo batteri, så lengere turer blir da vanskelig uten full ladet batteripakke ved siden av (som ungene selvfølgelig har tømt på vei til båten). Er det noen med erfaringer på dette de kan dele?
  2. Hei. Etter en del forum tråling sitter jeg med ett inntrykk at en Lpvo til dynamisk ikke trenger parallaxe justering. Tenker da 50-60m og utover for .22lr og .223 hvor max holdene blir 125/300 meter. Da alt innenfor 50-60m kan "kompanseres" med en rødpunkt/jernsikter. Er det noen som har gjort noen andre erfaringer innen for dette? Og angret bittert på at de ikke slengte ett par ekstra 1000lapper på en Lpvo med parallaxe justering?
  3. Feste remington kasse. Fant en på jobb, men vil gjerne ha ett par 3 liggende hjemme.
  4. Hei. Nå har jeg søkt opp, ned og i mente etter enkelt bits sekskant/unbrako i tommer størrelser. Prøver å få tak i str 3/16" (4.76mm) vanlig 1/4 bits, helst 50mm lang (men hvilken lengde som helst funker nå). Ikke nøkkel, vinkla, multiløsning, etc. Eneste en finner er biltema sett. Eller andre sett til 1000,-+++ og det er ikke aktuelt å kjøpe enda ett sånt sett. Vet noen om ett nettsted/butikk som selger enten enkelt bits eller 5-6 delers sett i tommer? På forhånd takk
  5. Er ikke satt i stein ennå. Lukter veldig på en mcmillian a5 eller grs-stokk.
  6. Win M70 Sako 85 Noen fler rett fra fabrikk? Rem700/Howa/Weatherby etc med Hansensikring (og børsemakerjobben) har vært plan A, men tenkte jeg skulle høre her før evt. innkjøp. Underbeslag eller chassi vet jeg godtar aics magasiner. Men er vel ikke alle bolter som er like glad i de? Og vil de ta AT eller AX?
  7. Hei. Noen som kan tipse meg om ei kasse/rifle i 300win mag som har 3punkts tennstempel-sikring OG som er kompatibele med aics (at eller ax) magasiner?
  8. Stillig den, men vet ikke helt hva jeg syns om den svarte railen på toppen.
  9. Takker for gode tilbakemeldinger. Etter litt tid i tankeboksen, og etter å ha veid argumentene opp mot hverandre, tippet skalaen over på .44 magnum. Da var det bare å vente 10-12 uker på svar onkel blå.
  10. Hei. Sitter med ett vanskelig dilemma, skal søke på bøyle rifle men klarer ikke velge kaliber. Jeg er ikke en hjemmelader (ennå), og finner kun egnede jakt-fabrikkammo i norske nettbutikker til 44 magnum. Men ser f.eks at federal har fusion til 357 på deres hjemmeside. Vill moderne jaktammo i .357 være egnet til f.eks villsvin? Eller er rådyr allerede på marginen av lovlighet opp til 100meter? Lysta sier 357, men fornuften(magen) sier 44 magnum. Noen tips?
  11. Hvis enn allerede har en ar, vil en komplett upper i pcc/.22lr ha karantenetid? Og endres dette 1. Okt?
  12. Vi mangler en knapp her på forumet for stående applaus. Så du får bare se for deg en lubben, skalla fyr, reise seg fra godstolen en lørdagskveld og klapper
  13. Var ikke hele hensikten med NY våpenlov at reguleringer i forskrift skulle over i lovverket? Så det ble mindre reguleringer i forskrift, og mer lover? Og magasiner og magasinkapasitet ble jo ett eget tema, hvor selv kripos mente det ble mindre hensiktsmessig å regulere dette? Vill ikke da JD/Pod's reguleringer av forskrift (selv om det er EU direktiv, som vi har FULL RETT å si "NEI!!!" til), motarbeide hensikten med ny våpenlov, og dermed motarbeide lovgivende forsamlig?
  14. TaueBill

    1911-tråden

    Prøver å få tak i en Nighthawk customs hovedfjærhus med magwell og fangsnor hull (Eller lignende). Noen som vet om noen andre enn brownells (som skulle bokstavlig ha 250% fortjeneste på orginal delen) som kan ta inn? Selger? $159/Nok 1350,- https://www.nighthawkcustom.com/parts-and-accessories/main-mainspring-housings/1-pc-mainspring-housing-magwell-fully-machined-government-stainless-steel-with-lanyard $398,-/ Nok 3381,- https://www.brownells.no/1911-MAINSPRING-HOUSING-Govt-FL-Mainspring-Housing-and-Magwell-w-Lanyard-Loop-NIGHTHAWK-CUSTOM-Stainless-Steel-Government-Commander-100007589 Tips og forslag tas imot med takk.
×
×
  • Create New...