Jump to content

Trondgv

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Trondgv's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

5

Reputation

  1. Ok, takk for hjelpen. Fant en tabell med oversikt ovet chokene, så den hjelper meg nok litt. Denne kommer fra manualen til en Miroku, så da ser det ut som at jeg helst ikke skal bruke stål på Imp mod, som jeg gjorde i går.
  2. Hei. Jeg har fått testet haglen litt, men dette med Choker får jeg ikke inn. 4 følgte med hagla mi. De som sto i var «Imp cyl» i nederste løp og «imp mod» i øverste. Følgte med en som var merket med Skeet og en med Full. Hva er forskjellen? Hva kan jeg skyte med stålhagl og ikke? Skeet er vel «baneskyting» så regner med denne har mye spredning, kan den også brukes på jakt? Feks i nederste løp på støkkjakt?
  3. Til info endte jeg opp med en nærmest ubrukt Miroku 3000 med 4 choker, autosikring og enkel avtrekker. Den har blitt brukt litt på jakt, men ellers har den stort sett vært ubrukt. Mao fin hagle til mitt bruk.
  4. Den er kanskje det.. Hvordan ser jeg hva den er beregnet til? Kan en Lanber Gyttorp til 5000ish være et bedre valg til mitt bruk?
  5. Hei. Er på jakt etter brukt hagle. Jeg bryr meg ikke om utskjæringer og farge på treverk osv, det viktigste for meg er at jeg får en hagle som jevnt over har god kvalitet som jeg slipper å tenke på å fikse hele tiden. Har budsjett på opp mot 7000 ish. Skal brukes til rypejakt, andejakt og litt på bane. Jeg vil egentlig ha med utskiftbare choker, men er det nødvendig? Funker en hagle med 1/2 og 1/4 trangboring til mitt bruk? Har sett på litt Lanber, men skjønner at de har lagt ned produksjon, kanskje vanskelig å få tak i deler om x antall år? Har funnet en Miroku 8000 til 7000,- med fast trangboring, er det noe å gå for? Er selvsagt åpen for andre forslag.
  6. Jeg endte opp med Lanberen som ble nevnt lenger oppe
  7. Eg fann eit par i den prisklassen. Etter det eg har sett av nye Baikal-hagler vil eg tru at desse er betre valg enn det som står i hylla til XXL no. http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=73440969 http://m.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=56810563 Hmm..Så jeg burde da heller gå for en av disse her, eventuelt http://m.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=72572652?
  8. Da blir det nok Baikal. Hvordan fungerer det når jeg kjøper hagle på nett? Sender jeg bare godkjent søknad til våpenforhandler, så fikser de resten? Får jeg søknaden i posten i lag med våpenet? Leverer jeg denne? Eller forhandler? Kunne helt sikkert spurt forhandleren om dette, men på denne tiden av døgnet svarer de nok ikke.
  9. Har ikke tenkt at dette vil bli en hagle som skal være livet ut. Er helst for å se om jeg finner ut at jeg skal fortsette med jakt / skyting så kan jeg eller kjøpe meg en dyrere og finere hagle senere.
  10. Hei. Har nylig tatt jegerprøven og er derfor på jakt etter en grei hagle som jeg ikke trenger å være så redd for i begynnelsen. Den må selvsagt fungere greit og være generelt billig. Vil ha O/U. Har sett meg ut Star Baikal og lurer på om noen har erfaring med denne? Legger ved link til den jeg ser på. http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=4436
×
×
  • Create New...