Jump to content

JTP

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JTP's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. JTP

    S&W 929 erfaringer

    Skjønner at du er i en annen divisjon enn meg med slike splittider. Alt i alt ser jeg for meg å prøve å kjøpe en 929 som er ferdig utbedret fra en erfaren skytter. Liker veldig tanken om å bruke samme ammo til to våpen, om det er mulig å oppnå. Det er moro med et slikt forum, hvor det finnes aktører som er så erfarne og velformulerte. Takker for dine svar.
  2. JTP

    S&W 929 erfaringer

    Det høres ikke bra ut. Mistet plutselig litt lysten på en slik revolver om den ikke har vært i kyndige hender før min besittelse. Det oppløftende er at den antagelig vil ha god presisjon, men vil trenge en skikkelig avtrekksjobb. Hva som må gjøres med hylse problemet i tønna vet ikke jeg, men det er forhåpentlig løsbart. Tror du at rekylen er mye kraftigere (fabrikkammo) enn slappe wadcut ladninger i en SW 686? Er opptatt av denne problemstillingen da jeg stresser fælt for å finne siktebildet etter rekylen. Takker ellers for et veldig informativt svar.
  3. JTP

    S&W 929 erfaringer

    Er veldig nysgjerrig på erfaringer ang. 929 som feltrevolver. Kan noen svare på om den er brukelig til dette formålet. Har brukt en 686 med 38 wc ammo et par sesonger og er fornøyd med den, men kunne tenke meg 9 mm revolver som kan gå med samme ammo som Pardini´n i militær. Vil jeg oppleve en voldsom økning i rekylen i forhold til Smith´n med 38 wc? Smith´n går veldig bra med fabrikkammo vil 929 kunne gjøre det samme? Takker for alle innspill.
  4. Takker for svar. Må legge til at jeg er klar over at en 22 patron er vanskeligere å tenne enn sentertent ammo. Det hører med til historien at jeg har prøvd andre ammotyper som CCI, Topshot, SK pistol Match, RWS og Eley. Alle disse må fjæra strammes til bunn. Det siste partiet med Fiocchi (2000 stk.) kan jeg slakke fjæra en halv omdr. Fra bunn. Det første partiet jeg hadde kunne ytterligere 1 omdr. slakkes. I tillegg oppnår jeg veldig god presisjon med TT soft. Håper det er fler som har inngående kjennskap til min problemstilling
  5. Har nå blitt eier av en S&W mod. 17. Tilpasset spesialkassa, tunet double action og Lpa sikte. Vannvittig fornøyd med denne hittil. Fikk med en eske Fiocchi TT soft av selger og var forbauset over liten rekyl. Sprang over till XXL og kjøpte opp restlageret på 300 skudd av samme slag. Da jeg ble tom for disse bestilte jeg 2000 nye. Forbauselsen var stor da disse nyervervede Fiocchi TT Soft blei prøveskutt. Helt vanlig rekyl og mange klikk. Resultatet var at hammerfjæra måtte strammes og dermed et mye hardere double action avtrekk. Har noen av dere lik erfaring eller er jeg bare uheldig med lot'n. Er nå på jakt etter ammo som er lettantennelig slik at jeg kan slakke fjæra igjen, og oppnå det behagelige lette avtrekket. Finnes det andre lettantennelige fabrikat som dere mener jeg bør prøve. Veldig glad for gode tips
  6. Har nå justert avtrekket ettter info'n på Targettalk sida og fått til et greit trykkpunkt. Har også prøvd Sellior Bellot i 115 og 124 grain, nå kommer presisjonen, spesiellt 115 grain mener jeg. Takker for informasjon
  7. Har nå gått til anskaffelse av en Pardini GT9 i 6". Er både fornøyd og misfornøyd. Flott rekylopptak, men sliter litt med å finne rette kjøpeammoen. Sellior Bellot ser ut til å gå greit, må prøve mer, har bare hatt en pakke gjennom pipa. Alle mine andre våpen har et skikkelig trykkpunkt i avtrekket, det savner jeg veldig på GT9'n. Denne har en lang avtrekksbevegelse på flere millimeter. Reint og fint, men liker skikkelig trykkpunkt under hurtig skyting. Har noen her inne greie på hvordan jeg kan justere dette fram, eller er dette umulig å få til. Takker for alle innspill.
  8. Se der ja, broren til Sig'n min. Uansett hva jeg gjør av innkjøp, så må nok Sig'n beholdes til jeg er overbevist i den ene eller andre retning. Selvfølgelig om våre myndigheter tillater det. Skulle selvfølgelig funnet fram ladeutstyret også, og produsert noen milde ladninger. Nei, vil skyte fabrikkammo. Takker for alle gode innspill.
  9. Sig'n min har langt løp og i tillegg en utfrest sak (lodd) som følger designet til sleiden, ser veldig bra ut. Selv med alt dette gir den for mye rekyl etter min mening. Da jeg sist brukte den (28 år siden) hadde jeg selvfølgelig mye trening bak meg, men jeg likte den ikke da heller. Har veldig tro på den lavere kjernelinja og avtrekket på Pardini'n. Jeg skal ikke påberope meg som en erfaren skytter, har ikke nok skudd eller stevner inne enda. Men jeg har vært med på to feltstevner nå nylig og vunnet min klasse både i fin og revolver. Sig'n min gir veldig gode samlinger uten tidspress, men den lar seg ikke "stresse" med.
  10. Takker for svar. Jeg bør nok prøve en Pardini. Det er noe med det fenomenet "følt rekyl" som Pardini'n har annerledes enn de fleste andre pistoler som du nevner. Sig'n river såpass i rekylen at jeg stresser unødig mener jeg.
  11. Etter 28 år i dvale har jeg nå tatt opp pistol/revolver skyting igjen. Bevare meg vel, hva jeg har gått glipp av alle disse årene. Jeg er nå blitt så ivrig at mye av min fritid går nå med til trening og konkurranser. Barmarkssesongen vil brukt til felt hvor jeg skyter fin, militær og revolver. Fin og revolver har jeg kontroll på, men 9 mm føler jeg veldig ukomfortabel. Jeg bruker en Sig P 210-6 som jeg ikke liker, ikke det at den ikke går godt. Nei det er jeg som sliter veldig med rekyl og får ikke til hurtige gode avtrekk. Har et veldig håp om at Pardini GT 9 i 6 " er riktig medisin. Jeg har prøvd det meste av pistoler i 9 mm men ikke denne. Tror dere at Pardini'n kan være "lykken"???
  12. .."...........
  13. Takker for gode tilbakemeldinger. jeg er imponert over kunnskapsnivået her inne. jeg er også helt ny på dette forumet, og gleder meg over alle disse informative trådene som ligger her. Et skattekammer rett og slett.
  14. Ok, så da har tidligere modeller (før Ca. 2005) ikke mulighet for å montere eller demontere vekter inne i pipa. Ser på youtube at Pardini ofte blir valgt av verdenseliten, men hva med Walther SSP, denne ser mer ut som en nyskapning og kanskje bedre ut enn Pardini?
  15. Lurer på å kjøpe Pardini SP 22 til innendørs og felt. Har hatt Browning International i mange år og tror jeg får en positiv forandring og kanskje noen fler poeng i konkuransene. Dagens modell heter SP 22 New (tror jeg) Hvor lenge har dagens modell vært i produksjon, og hvilke fordeler er det å kjøpe denne i forhold til tidligere modell.
×
×
  • Create New...