Jump to content

improvement

Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

improvement's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

8

Reputation

  1. Inni svarteste h******!!! Dette er jo NYDELIGE SAKER MANN!! Dette har nok tatt maaaaaange timer, men fy faen så flott! Det arbeidet du har lagt ned i den fresen og det som har kommet ut av den er meget imponerende! Hvor lang tid anslår du det vil ta å lage til alt for et skaft med annen form? (regner med mye må kodes og fintunes på nytt?) Supre greier Håper på å se mer av dette!
  2. Er det slikt treverk? Evt. har du bilder eller kan beskrive det? Vil tro danish eller koktlinfrø vil gjøre susen her, men har dessverre ikke erfaring med denne varianten selv.
  3. Hei Lars! Godt å høre at du er tilbake i snekkerbua Det er vel rikuler som er mest brukt til kopper, men dessverre vet jeg ikke hvor det er lett å få tak i disse. Tror ikke det er noe særlig på finn heller for tiden
  4. Da skal jeg legge ut en ny kniv endelig! Har hatt det travelt siste par mnd, her kommer mer senere. Modellen heter Stalingrad og er laget av: Stål: 80crv2 (ca 60hrc) med syrevaskfinish Håndtak: Weave Carbon fiber med OD-grønn G10 liners Feste: Rustfritt stål mosaic pin og snorhullrør Slire: Mønstret kydex med TEK-LOK Bilder med høyere oppløsning: https://imgur.com/gallery/YUK8n
  5. Da var en ny kniv klar for å forlate mine hender Er meget fornøyd med dette 80crv2-stålet og herdingen jeg har fått til denne gangen. Herdeovnen ser ut til å være verdt sin vekt i gull I tillegg er det den første med avtagbare håndtak. Hadde trodd det ikke skulle være solid, men har testet det ganske hardt, også på den sameknivlignende saken, og den fikk hard medfart! Solide saker, synd jeg ikke har funnet kilde for slike skruer og gjengerør andre steder enn mcmastertard.
  6. Takk, HansEinar! Glad du likte den! Det ser ut som det blir flere av den typen i fremtiden.. Tenkte å legge ut litt bilder av videreutviklingen av elitesoldatkniven. Denne har vært både inn og ut av "verdt å gå videre med"-haugen. Bare noe småfikserier igjen og så sette opp eggen! Ellers har samekniven begynt å ta form tungt inspirert av strømengs tolkning, dog noen små forskjeller i størrelse/form Med håndtak som kan tas av og settes på.
  7. Er ikke så flink, men holder til her på Sunnmøre Kjenner ikke til noen klubb, men tanken at de finnes på disse kanter har aldri slått meg heller. "Naboen" er visst ganske flink http://www.storfjordnytt.no/aj/kniver.html
  8. Ovner, i flertall? Til salg eller til å ta på deg oppdrag?
  9. En viss ovnprodusent har skuffet meg, og jeg må se meg om etter alternativer. Noen som tar på seg herding av knivblader? Og som gjør det godt? Tenker for tiden på aeb-l, rwl34 og 80crv2, største vil nok være 26 cm. En batch på 10 blader kanskje mer?
  10. At sømmen går langs eggen i stedet for på baksiden?
  11. hva kjennetegner en vikslire?
×
×
  • Create New...