Jump to content

nietsevo

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

nietsevo's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har litt samme problem med min quad i 17 hmr, jeg kan ikke ha 5 skudd i magasinet da funker ik matinga, putter jeg i 4 skudd derimot funker det. Merkelige greier, får heller ikke magasinet skikkelig i brønnen med 5 skudd i visst sluttstykke er i fremre posisjon. Så prøv med kun 4 skudd i magasinet å se om det går greit da
  2. Hehe ja var bare det at fikk to gammle pakker til en god pris på skytebana, blir ikke gjort engang til nei. Trua på hjemmelading men da trengst en hel del utstyr og ikke minst ha peiling på det mann driver med. Får jeg til treffe innen en sirkel på 10 cm diameter på hold fra 100 meter opp til 400 meter er jeg fornøyd, å det skal gå fint med ammo mann får kjøpt. Men såklart store fordeler med hjemmelading da mann virkelig kan få til syk presisjon i greiene :
  3. Hmm synes 5 cm var veldig mye forskjell, skal prøve skyte inn ny skudda på 100 meter å håper de går likt derfra og utover. Visst ikke er det bare begynne på nytt skal bruke disse skudda på toppjakt til vintern så dette må vi ha orden på Muligens vurdere hjemmelading om jeg ikke blir fornøyd. Takker for svar
  4. Var på skytebana i går for å lage ferdig en klikktabell med Norma Diamondline Bane. Fikk ordna tabellen omtrent ferdig opp til 370 meters hold, alt stemte meeeget bra og var fornøyd. Åpna en ny pakke skudd for å skyte litt på 100 metern, skjøt 3 skudd å fikk en samling 5 cm over senter Va skjer? Begynner å lure på om det er forskjell på skudda da jeg hadde brukt noen litt eldre skudd forut (annen forpakning men akkurat samme skudda ble brukt) Noen andre som har vært borti noe lignende?
  5. Har to løpsett på quaden jeg å 17 hmr og 22 wmr Jada funker nok like bra 22 wmr på rypa, jeg har faktisk ikke merket noe forskjell på presisjonen på de to kalibrene heller bare det at 17 hmr har en mye flatere kulebane.
  6. Rimelig tomt på jaktdepotet å i 17 hmr ja, får tak i vmax men det er det eneste Har skrudd på 22 wmr løpet nå, er ihvertfall ammotilgang der får ta seg en tur på bana etterkvart så får laga en knepptabell fra 40-120 meter.
  7. Hmm kun vmax i 17 hmr inne på Holstad våpen, begynner bli frustrerende dette med ammo tilgangen i 17 hmr. Bare å bytte løp på quaden tenker jeg å gjøre seg litt bedre kjent med 22 wmr kalibret. Noen som har noen gode skudd i 22 wmr å anbefale på rypa? Finnes cci fmj i 22 wmr?
  8. Jo takk for det Kanonfornøyd med siktet sålangt Nei vet ikke noe mer om Meopta HTR kikkertene jeg heller, hørte med jakt og fiskespesialisten/sportsbutikken å de sa at den ikke var lansert enda. Sikkert mulig sende en mail til Meopta for å høre visst interessert.
  9. Sprengte budsjettet med det dobbelte å vel så det, klaska til med en Zeiss V8 2,8-20 *56 Gleder meg sykt til å skyte inn den i mårra. Slipper tenke på nytt kikkertsikte på en stund nå denne bør dekke det meste av jakt Meeeeen kosta flesk ja
  10. Har en Meopta R1 4-16*44 tactical den har ihvertfall 1/4 moa på kneppa. Kan ikke huske å ha sett Meopta kikkertsikter med 1 cm på kneppa.
  11. Litt sein å svare da jeg har vært borte på jobb (lofotfiske) Joda meget fornøyd med R1 siktet jeg har i fra før, bare det at jeg slipper opp for klikk på en og en halv runde. kunne tenkt meg en kikkert med utvendige tårn å som var litt mer oversiktlig merking enn det som er på R1 på klikka. Har en Zeiss terra på quaden 4-12*42 ifra før, har foreløpig bare et løpsett i 22 wmr, da dette kaliberet har en meget krum kulebane og krever en del justeringer i høyde på forskjellige hold så sku jeg hatt en mer lettstilt kikkert på den. så derfor tenkte jeg flytte R1 siktet på den. Litt spent på disse meopro HTR siktene de har enda ikke kommet ut for salg i Norge som jeg vet om. Greier seg selvfølgelig med det en har men er nå denne ska ha syken og artig med nye leiker
  12. Lurer på kjøpe et nytt kikkertsikte til min Tikka T3 6,5*55 , budsjett ca 10 tusen. Sett litt på følgende sikter: Zeiss Conquest HD5 5-25*50, Vortex Viper PST 6-24*50 og Meopta Meopro 6,5-20*50 HTR Hvilken av disse siktene har best optikk? Bruksområdet er Toppjakt og litt langholdsskyting opp til ca 5-6 hundre meter. Har et Meopta R1 4-16*44 tactical sikte ifra før veldig fornøyd med det siktet men tenkte sku flytte det over på min sako quad når nytt kjøpes. Hvilke sikte ville dere gått for?
  13. Hva med den her: http://www.steinertsensing.com/superchr ... c-143.aspx" target="_blank dette virker som en bra kronograf, fikk terningkast 6 i bladet jeger;-) Lurer på å kjøpe en slik selv.
  14. Norma Golden Target er en mini hullspiss kule ja, det var kun denne ene hanen da som ble vel stygt skudd på ellers har den funka meget bra, å alle de fuggla jeg har skutt tidligere har hatt helt akseptable utgangshull å null kjøttødleggelse. Så blir det som regel knall og fall, bedre det enn å se gammaltiurn seile på stive vinger med et litt dårlig treff med helmantel men det er jo min mening da
  15. Kan ikke finne noe emne om Toppjakt for 2015-2016, så jeg drister meg til å starte en Beklager visst den allerede er opprettet. Var for øvrig på Toppjakt i Dalarna i helgen som var, føret var lite snø,bråkeføre,oppholds og temp -5 til -17 grader jaktet tre dager å skjøt to haner. Så greit med fugl (orre) så også 9 tjader totalt, nesten all fugl satt på bakken. Sku vært mer snø så fuggeln ikke fant mat på bakken. Brukte kal. 6.5*55 lada med Norma Golden Target 130 gr, har brukt disse skudda en stund å de går meget godt i børsa, men den første hanen jeg skjøt vart fullstendig ødelagt da jeg traff for mye bein og fikk et meget ufint utgangshull (ene vingen vekk og halve brystet borte) Skutt en del fugl med disse skudda men aldri fått sånne ødeleggelser som dette før. Hva slags skudd bruker dere andre under Toppjakta? Greit at de gir knall og fall effekt synes jeg. Ellers meget hissig på en svensketur i romjula el januar, enda ikke funnet det optimale Toppjakt terreng der tjadern har vinterbeite men det letes desperat fortsatt hehe.. Tenkte legge ved noen bilder men aner ikke hvordan mann gjør det da jeg er ny her inne på forumet. Ellers takke for et bra forum.
×
×
  • Create New...