Jump to content

Sheda

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sheda's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

2

Reputation

  1. Klarte ikke søke meg fram til dette spørsmålet. Skal overta noen våpen fra min far. Kan jeg bare fylle ut hele søknaden med "selgers" del og alt ferdig utfylt med engang eller må jeg søke først, vente på svar, også fylle ut resten og sende inn?
  2. Veldig greit å bestille fra Opticsplanet når du skal ha noe du ikke finner i Norge. Grei frakt tid.
  3. Sheda

    38/357 til jakt?

    Ikke riktig. Jeg sjekket en del videoer der de testet disse kulene i Lever-Action rifler. Der fant den hastigheten jeg brukte i min tabell, ISTEDENFOR å bruke Hornady sin hastighet som er med 8" løp.
  4. Står at Cross er 927mm totalt, løpet er 406mm, det er jo innafor. Har vel blitt importert lignende foldbare kolber tidligere som har blitt modifisert så de ikke kan foldes?
  5. Sheda

    38/357 til jakt?

    Hastighet er tatt fra noen youtube clip siden Hornady har testet med 8" løp. Ett stykke igjen til rådyr kravet på ferdigrulla 140gr FTX i hvertfall.
  6. Har en Marlin Camp Carbine med Choate M4 Pistol Grip Telescoping Stock. Tenkte å sette på en Magpul MOE med cheeck riser, så jeg målte tuben for å finne ut om det var Commercial eller MIL-Spec. Fant egentlig ingen mål som stemte med tegninger på de 2, så endte opp med å kjøpe Commercial typen etter å ha lest litt på nett om Choate stokken. Men det var tydeligvis Mil-Spec jeg skulle hatt.. Så lurer på om det er mulig å bytte ut en Mil-Spec tube med Commercial tube så kolben passer, eller har de 2 tubene forskjellig diameter/gjenger? Evt. Så ligger Magpul koblen på Finn hvis noen ønsker seg en slik eller har kjøpt Mil-Spec og trenger Commercial hehe...
  7. Joda, men det tar tid fra bestilling til det skjer noe med ordren hos Brownells synes jeg, går fortere å få en kikkert fra Opticsplanet fks. Greit å vite at muligheten med lokalt lager er der i hvertfall, synes ikke det var så galt utvalg på lokal lageret faktisk!
  8. Kikka etter pistol krutt, tenkte og prøve noe annet en Vihtavuori. Hos Jaktdepotet står dette: KRUTT KAN DESSVERRE IKKE SENDES MED VANLIG POST, MEN KAN SENDES SOM ADR-GODS TIL BEDRIFTSADRESSER. Så er det litt lang vei til Drammen fra Kristiansand.
  9. Innbilte meg at Trond Alvstad hadde en melding om at han ikke sender krutt lenger. Må ha blandet med noen andre, kan i hvert fall ikke finne noe om det nå så er vel bare å bestille der før det er for sent Aldri slått meg at Brownells har et lokalt lager, har alltid tatt 1 måned før jeg har fått de tingene jeg har bestilt Men det er jo absolutt en mulighet da, Takk!
  10. Har ikke handla krutt på en stund, men mener at jeg fikk det til sendt med posten den gang? Ser nå at mange av nettbutikkene ikke sender med posten lenger og at det må hentes i butikk, så da lurer jeg veldig på hvor jeg kan kjøpe krutt på Sørlandet? Kan ikke finne noe krutt på nettsiden til J&F heller...
  11. 6.5kal. og ett ekstra løpsett I 9,3x62 så er du godt sikra for alt
  12. Noen som har vært på Jakt og Friluft og fått tafset på den?
  13. Har en Holosun HS503G ACSS på min Camp 45. Veldig fornøyd, og genialt med noen ekstra punkt til potetkanonen OBS! Bildet er med kulehastighet 259, skutt inn på 46m så gjelder ikke alle.
  14. Sheda

    Howa klubben!

    Du kan bestille via Jaktdepotet. Burde sende de en mail, kanskje de har en på lager.
  15. Stemmer det Tuller ikke med beveren, feit og kjedelig med svømmetur/dykk, mer trygg med ett lite kaliber på rådyr enn bever.
×
×
  • Create New...