Jump to content

Larss23

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Larss23's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Fått tilbud om å kjøpe ei 3 år gammel Baikal Izh 27 for 2800 kr. Skutt et par hundre skudd med og er godt tatt vare på. Kunnskapene mine er begrenset, så lurte på om noen kunne svare meg på om det er en ok pris?
  2. Larss23

    Remington 812

    Det er nok samme hagla vi har sett ja 30 år gammel, men kun brukt 8-9 sesonger visstnok. Det er en enkeltløper, hva er evt ulemper med det?
  3. Larss23

    Remington 812

    Min gamle trofaste Baikal hagle må omsider ertstattes. har mulighet til å teste ut og evt kjøpe ei Remington 812 hagle billig. Mine kunnskaper om våpen er begrenset, noen som kjenner noe til denne hagla?
  4. Har en stund vurdert å skaffe meg jakthund. Er hundevant og gått en del på jakt, men har ikke erfaring med jakthund. Har etterhvert tenkt at å overta en voksen, ferdigtrent jakthund kanskje kan være lurt, da jeg ikke føler meg trygg på at jeg har kunnskaper til å trene opp en jakthund fra start av. Har nå mulighet til å overta en 8 år gammel irsk setter. Visstnok en dyktig jakthund som er er brukt mye på jakt. Skal sjekke nærmere med tidligere eiere slik at jeg er sikker på at dette stemmer. Ustillingspremiert, men har ikke vært på jaktprøver. Noen erfarne fuglehund-folk her som har noen tanker om dette er en god ide? Vil en dyktig jakthund kunne fungere godt på jakt med en ny,noget uerfaren, eier også?
  5. Takk for svar og hilsen velkommen! Ja,det er klart, det vil vel ofte være en eller flere grunner til at noen vil kvitte seg med en jakthund. Men men hvis man skulle være så heldig å komme over en dyktig og erfaren jakthund som f.eks en pensjonert jeger vil selge, kan man forvente at denne hunden vil fungere like godt på en ny eier?
  6. Beklager først hvis dette hører hjemme i et annet forum. Har gått på jakt i noen år,men alltid uten hund. Har de siste årene blitt mer og mer sikker på at jeg etetrhvert vil skaffe meg en jakthund. Det jeg lurer på er hvordan det vil være å overta en voksen,men rutinert og dyktig jakthund? Jeg er klar over at man selvsagt bør undersøke hvorfor noen vil kvitte seg med god jakthund,men det kan jo utvilsomt være tilfeller der svært dyktige jakthunder selges. Det jeg lurer på er i hvor stor grad bikkja vil ha problmer med å tilpasse seg ny eier og ny jeger? At det vil kreve trening og ta noe tid tar jeg for gitt. Har hatt hund ved flere anledninger tidligere, men altså aldri jakthund. Håper på noen innspill og litt hjelp her.
×
×
  • Create New...