Jump to content

Heyword

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Heyword's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ikke at jeg har noe erfaring med dette her, med det er vel bare å bruke heavy på all ammunisjon så lenge det er nok trykk til å lade neste skudd, så light på det som da er lettere. Logisk tankegang er bra, men testing er bedre, så det er bare å komme seg på banen. Jeger30.06s forslag kan forsåvidt være et godt utgangspunkt.
  2. Har standard Talley montasjer på egen X-bolt, men det er vel bare å sette på en picatinny rail? Ser Brownells har til A-bolt, men ikke X-bolt. Har funnet noen til x-bolt i flere amerikanske nettbutikker, men ingen sender til Norge , legger ved link til en av dem: http://www.egwguns.com/index.php?p=catalog&mode=search&search_in=all&search_str=x-bolt+picatinny&x=0&y=0
  3. Kunne vel kanskje være bedre å prøve noe beregnet på briller, første produkt google ga meg: http://no.oakley.com/en/womens/sunglasses/nanoclear-hydrophobic-lens-cleaner-kit/product/WA4230001NC/?skuCode=07-313&categoryCode=w02 Har ikke prøvd noe lignende selv, og det står at man bør være forsiktig med produkter som allerede har et belegg på glasset (som antitåke og slikt), dette kan vel også være et poeng når det kommer til bilvoksen.
  4. Følgende er hentet fra http://www.fgsikring.no/PageFiles/8681/FG-530_1%20Informasjon%20og%20krav%20til%20FG-godkjente%20verdioppbevaringsenheter.pdf om disse reglene fom. 2012 4.2 Forankring av sikkerhetsskap – privat oppbevaring Alle sikkerhetsskap med egenvekt under 150 kg skal forankres. 4.3 Forankring av sikkerhetsskap – privat oppbevaring - alternativ Sikkerhetsskap som ikke har egenvekt på 150 kg, kan suppleres med lodd slik at den totale egenvekten overstiger 150 kg. Loddene skal være montert på skapets innside. Ser ut som du kan ta et standard 60 kilos skap(Som for seg selv er godkjent) og slenge noe ekstra vekt i bunn. Blir gjerne lettere å frakte og bære slik Edit: Usikker på hvilke krav som stilles til "montert på skapets innside", men det burde ikke spille noe rolle ettersom meningen er at skapet i låst tilstand ikke skal kunne flyttes lett.
×
×
  • Create New...