Jump to content

s1lVa

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

s1lVa's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har 6.5x55. Bruker denne kula som revesprenger. Ville aldri brukt den på noe jeg skulle ha spist
  2. Jeg har prøvd litt forskjellige batterier. Det beste er Lithium - dog dyrere. Jeg skrudde av 2veis-kommunikasjon på vinteren. Varte i 4 måneder. 1 bilder + 7 sek video. tok ca 100 bilder og video på denne tiden. Det var fremdeles batterikapasitet igjen, men jeg byttet de for å slippe å reise ut igjen hvis den skulle begynne å klage
  3. Aldri tenkt på det, og har ikke hatt noen mulighet til å prøve. Den eneste erfaringen jeg har er med kikkerten jeg har som er 1-4x24, som jeg ikke brukte mye penger på Kom gjerne med noen anbefalringer.
  4. Hei Sliter litt med å velge mellom disse. Skal generelt brukes på kombi i drivjakt. Har i dag et møkka-kikkertsikte som fungerer veldig dårlig og er veldig lite tilgivelig på hvor øye er plassert. DL60 har 36mm åpning, noe som da vil hjelpe litt til når det blir skumring. den er også billigere enn V6. Noen meninger? Takk
  5. s1lVa

    Jaktbil

    Anbefaler pickup m/top og mulighet for å sperre minst en aksel. Det er greit å skille plan og "kabin" blir fort dødslukt i hele bilen hvis du frakter litt vilt Finnes sykt mye bra der ute, og det er kun lommeboka som setter stopperen for luksusen Nye hiluxen er fin, ford ranger wildcat eller hvis du har råd - de nye Ram 1500 serien med luftfjæring (diesel versjonen er gjerrig som f)
  6. Jeg har testen en scoutguard 880. Denne bruker ca 1 minutt fra et vilt utløser kameraet, til jeg får en SMS. Tenkte å sette opp et kamera på et åte som er i nærheten av huset, og jeg ønsker en raskere overføring, uten å bruke viltvarsler) Siden Uovision UM 785 har 3G, er den raskere? Er det noen andre kameraer som er raskere? (sett spypoint har en 3g og 4g, men disse er jo helt sinnsykt dyre)
  7. Nei, jeg har forsøkt å bytte, men det virker ikke da heller. Har prøvd MMS, men heller ikke da får jeg noe bilde. Forsøkt å sette simkortet i mobil, og da virker alt helt fint. Det jeg finner rart er at jeg får dekning på viltkameraet, men ingenting skjer uansett hva jeg gjør. Den skal sende umiddelbart?
  8. Har satt inn datasimkort - DVS den kan ikke sende MMS, men det finnes GPRS funksjon. Jeg har lagt inn min epost, men det skjer ingenting. noen erfaringer?
  9. Har faktisk vurdert rizzini 20/76 7x57r. Dog ligger den litt høyere i pris enn andre
  10. s1lVa

    Sauer 100

    Den var stilt ut på messa sist helg
  11. Slenger ut en tanke jeg har hatt. Bor i et boligfelt 20min unna Oslo (hvor man altså ikke kan gå inn på et senter med en fiskestang). Må gå ca 10 minutter i feltet for å komme inn i skogen, og litt til for å komme til terrenget jeg kan jakte i. Tok for første gang turen ut i forrige uke til fots med hagla knekt over skuldrene. Har tenkt litt på det i etterkant at kanskje det vil skape reaksjoner. Hva er "innafor" og ikke...nå spør jeg jo ikke akkurat helt riktig målgruppe, men uansett
  12. Finnes det noe utstyr som passer til sako 85 finnlight stokken som gir mulighet for justering av høyde?
  13. Jeg merker at jeg har problemer med noe jeg tror heter kryssdominanse. Har lest en del om dette. Ønsker å komme meg til en optiker, men gjerne en som kan problematikken. ikke bare "ta en gratis synstest på dette senteret" Vet noen hvem jeg bør henvende meg til?
  14. Har noen en anbefaling til en grei kombi?
  15. Jeg tok valget på en Beretta SP1. Storfornøyd, og vekta er ikke noe problem
×
×
  • Create New...