Jump to content

samurai

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

samurai's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Om du har en matchpistol, så regner jeg med at du har fjernet det anatomiske grepet på den. Du vil jo lære deg å holde grepet skikkelig, og ikke ha en hvilepute som hindrer progresjon? Klart man kan skyte med en mellomting av originalgrep og anatomisk, og at dette vil være en bedring, men jeg er altså ute etter den sistnevnte løsningen. Ja, det ser litt rart ut (i begynnelsen?). Nei, det er ikke særlig egnet for tohåndsskyting eller bæring i hylster. Men jeg mener dette er løsningen som gir best presisjon for enhånds revolverskyting, på samme måte som for pistol. Og grepet bytter man på noen minutter, om man vil skyte på annen måte.
  2. Jeg vurderer å kjøpe et anatomisk grep til min Smith & Wesson model 17 Masterpiece revolver, for å få det beste ut av den med hensyn på presisjon. Sliter med å finne et bra grep med de smale originale grepsplatene. Fant noen forskjellige modeller hos Karl Nill, lurer nå litt på å bestille typen under, det kan jo også monteres på 686-en med L-ramme. Er det noen som kjenner til andre leverandører? http://www.nill-griffe.com/Products/Mat ... rs_63.html
  3. Jeg er helt enig i at dette er et problem. Dette er ikke et teknisk spørsmål som politiet kan avgjøre på egenhånd, det er i aller høyeste grad et politisk spørsmål. Dette handler om hvilken form for politi man ønsker i dette landet. Dette er hva jeg anser som kjernen her; hva slags politi er det vi vil ha? Jeg må si jeg ikke har følt meg trygg i nærheten av bevæpnet politi, som jeg vet har skarpladde våpen med skudd i kammeret. Men grunnen til at det ble slik med det som nærmest var en permanent bevæpning, var at regelverket ikke var tilpasset denne situasjonen. Våpen med skudd i kammeret var tilpasset fremskutt lagring i bil, hvor man tok frem våpnene ved akutte situasjoner hvor bevæpning var ønskelig for enkeltoppdrag. Jeg mener vi fortsatt skal ha et politi som ikke bærer våpen, jeg har tillit til at politiet løser oppdrag uten at det trengs permanent våpen på hofta. Generell bevæpning betyr at det vil skytes mer, ref. antall skudd som løsnes i Sverige, og vi vil få flere som skades og drepes av politiet.
  4. samurai

    Unique

    Du finner det her: https://www.sportec.se/Produkter/Reserv ... =U001400-U
  5. Kan dere sette innstillingene slik at linker åpnes i ny fane, slik de aller fleste andre websider er satt opp? Jeg glemmer meg ofte, og lukker ned denne websiden etter å ha trykket på en link. Er vel en enkel sak å fikse på denne platformen som dere kjører forumet? Ser dette har vært tatt opp av brukerne her i alle fall siden 2008, så kanskje på tide å løse dette?
  6. Du trenger ikke annet enn en vanlig optiker, det er ikke noe spesielt med skyting i så måte. Forklar hva du vil se skarpt, så ordner de resten. Å ta med våpenen for en test kan jo være en god ide, men jeg ville spurt om det var greit på forhånd. Har nettopp kjøpt briller på Specsavers tilpasset skyting, men ikke prøvd dem ennå. Det er ordinære glass med antirefleksbehandling i en vanlig innfatning.
  7. Dette var trist ja. Man undres jo over hva som har skjedd her, men spørs vel om vi får vite noe om hendelsesforløpet.
  8. Så et piff er høyere enn et poff da? Jeg ville trodd det var motsatt.
  9. Ballast inne i skapet slik at du kommer over vektgrensa er tillatt.
  10. Det var da en voldsom påstand. Jeg har såpass erfaring med produkter fra Biltema at jeg med sikkerhet kan si at du tar feil her.
  11. Takker igjen for svar, har foreløpig kjøpt 100 stk. Fiocchi fra XXL. Husker ikke prisen på disse, men skal sjekke opp mot Magtech, og teste sistnevnte også. Det blir hjemmelading etter hvert igjen også, men det ligger foreløpig stuet vekk på lager.
  12. Takk for svar, da får jeg se hva jeg finner, og prøve noen skudd. Om noen vet mer, så setter jeg pris på tips fortsatt.
  13. Har hatt noen års opphold fra å skyte revolver, har en Smith & Wesson modell 686 i kaliber .357 magnum. Brukte tidligere mye Lapua Wadcuttere i kaliber .38 special, som jeg var svært fornøyd med, men nå ser det ikke ut til at disse er å få tak i lenger. Hva anbefales av tilsvarende patroner, og hvor får man evt. handlet disse i Oslo og omegn?
  14. Tankevekkende og bra tråd, denne kunne gjerne vært "klistret" i toppen her. Det blir i alle fall maske på meg ved innendørsskyting, og da minimum P3.
×
×
  • Create New...