Jump to content

TomAleksander

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

TomAleksander's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for info. Jeg lader ett og ett skudd så det er ikke så farlig om di går i magasinet eller ikke. I følge Norma så står det at Max lading er 83,7gr. Med disse kulene og MRP krutt i de lette hylsene. Hvorfor er det så stor forskjell på ladedata man får fra QL???
  2. Er det noen med QL som kunne sett på denne ladingen for meg?? Rifle: Tikka t3 super varmint. Kaliber; 300 win mag Hylse: Norma light. Krutt: Norma MRP 74,2 grain Kule: Sierra MK 200grain HPBT C.O.L: 88,5 mm
  3. takk for hjelpen. da får jeg prøve litt så får vi se...
  4. jeg har ikke prøvd denne kula enda.. har egentlig ladet fra 68gr (68gr - 68,5gr - 69gr - 69,5gr) tenkte å prøve meg frem på denne måten, men da får jeg heller begynne på 69,5 og lade meg oppover før jeg drar og tester, noen anbefalinger på økning i krutt opp til maks på 75,6gr?? (jeg har akkurat begynt å lade selv)
  5. takk for savr. jeg får vurdere ladingen min og heller gå opp noen grain. starter på 74 og jobber meg oppover...
  6. Beklager, det ble en skrivefeil der. Det er 69,5 GR jeg har ladet med. Ifølge ladedata jeg har fått fra Berger er min 67,5 og Max 71,0. Hvor fikk du ladedata ifra?
  7. Noen som kan sjekke denne ladningen for meg? Kaliber: 300 win mag kule: Berger VLD 210gr HPBT Target krutt: Norma MRP 65,5gr Hylse: Norma tennheter: RWS 5333 boxer Large Rifle Magnum.
  8. takk for gode tips.. da skal disse testes
  9. Noen som har en grei forklaring på hvordan jeg kan måle COAL på min rifle?
  10. Takk for svar. Da skal jeg kontakte ett av de lokale skytterlagene og forhøre meg litt. Men det finnes "treninger" ell hvor man fritt kan skyte på forskjellige hold for å øve litt før man deltar på feltskyting el. ?
  11. Hei. Jeg har begynt å interessere meg for rifleskyting. Tidligere har jeg skutt minimalt med rifle, kun pålagt treningskudd og oppskyting på storvilt. Men nå har jeg kjøpt ny rifle, en Tikka T3 super varmint ss 300 win mag. Med Carl Ziess conquest HD5 5-25x50 med Varmint retikkel. Og da må jeg jo skyte på lengre hold enn 100m Leste litt på forumet her om feltskyting for jegere og dette høres veldig interessant ut. Men hvordan er det mulig for meg å trene på litt lenger hold? (200-600m) jeg bor i Nittedal(Akershus). Er det noen som vet om skytebaner i nærheten jeg kan trene på? Er åpen for å melde meg inn i skytterlag/klubb for å få dette til.. Takk på forhånd Mvh Tom
×
×
  • Create New...