Jump to content

Stayer

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stayer's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tusen takk for tipset! Hadde egentlig bestemt meg for å selge (har lagt haglene ut på Finn, men nå ser jeg en muighet for å plombere og beholde dem) --- og nå er plombering avtalt til en hyggelig pris hos GMAX!
  2. Har du en børsemaker som tar såpass lite betalt, så please send en PM til meg. Eller kanskje har Frelsesarmeen kontakter man bør henvende seg til?
  3. Takk for god info. Det blir nok heller til at jeg legger dem ut for salg.
  4. Jeg har to halvgamle, gode hagler som jeg vurderer å få plombert slik at de kan oppbevares lovlig hjemme. Dette gjelder en pen og god Remington Wingmaster 870 pumpehagle 12/70 og en Baikal o/u 12/70. Jeg fikk imidlertid bakoversveis da Intersport på Majorstuen opplyste en pris på 1.300 pr. våpen. Det ville vært hyggelig med gode tips om noen som kan gjøre jobben mot betydelig lavere betaling.
  5. Takk for gode tips. Jeg har tittet litt rundt, og ser at prisene varierer enormt. For å si det pent.
  6. Takk for gode kikkert tips. Merket eller nyeste modell betyr svært lite, men det må være en kikkert av grei kvalitet. Får holde øye med Handelskammeret og Finn.
  7. Prisene på enkelte er relativt stive. Føler meg fristet til å bytte en av haglene mine med en passende kikkert.
  8. Jeg er naturlig nok på jakt etter kikkert, som passer til de monterte festene. Budsjettet er tynt, men vil likevel ha kvalitet (!). Gode tips mottas med takk.
  9. Ikke veldig bra bilder, men det gir et visst inntrykk. Som man ser er det solide svingmontasjer for kikkert. En artig originaldetalj er rødpunkt i forsiktet.
  10. Takk for ammo-tipset. Det var ikke ille! Kan gjerne legge ut bilder, men hvordan?
  11. Hei Rafael, Takk for positivt innspill. Jeg kjøpte denne uten kikkert, men festene sitter heldigvis igjen. Kunne godt tenkt meg å få på en kikkert og få prøveskutt vidunderet ved anledning. Jeg er mer samler enn skytter, men denne skal få prøvd seg på bane i hvert fall. Ganske stiv pris på ammo`en her, men det får man leve med.
  12. Jeg har allerede overtatt rifla, det er nesten det vakreste på jord, og må nok si at det du sier stemmer sånn nogenlunde med prisnivået i Frankrike. Rundt 1500 - 2.000 Euro. Prisen her i Norge håper jeg er betydelig høyere. For å si det sånn. Såvidt meg bekjent så er det ingen Chapuis Centaur til salgs i Norge for øyeblikket. Det nærmeste jeg har funnet er en ny dobbeltrifle (som er en helt annen sak enn bolt action) hos Børselars for 67.000 kroner.
  13. Jeg har vært så heldig å komme over et vakkert eksemplar som er så godt som nytt. Er det noen som har formening om hvilken pris som er riktig, eller blir det å spørre om hvor lang er en fisk?
×
×
  • Create New...