Jump to content

ATnT

Members
  • Posts

    421
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ATnT's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

60

Reputation

  1. Ser ikke noe slik regel på XXL sine egne sider. Så det der er nok bare helt normal desinformasjon. https://www.xxl.no/faq/ofte-stilte-sporsmal " Hva må til for å kunne bestille og få tilsendt ammunisjon via XXL.no?Etter du har lagt din bestilling, har vi behov for ordrenummeret ditt og kopi av våpenkort for valgt kaliber, samt kopi av førerkort eller pass.Send scannet fil eller foto (nært og lesbart) på e-post til vapen@xxl.no. "
  2. "En søknad er gyldig i 12 mnd. fra innvilget dato. Det betyr at du har 1 år på deg for å kjøpe våpen. Noen politikamre sitter med eldre søknadsskjemaer hvor det står 6 mnd. gyldighet, men det er 12 mnd. som er gjeldende bestemmelse. Hvis en forhandler har problemer med å skaffe deg det våpenet du ønsker innen denne tidsfristen, eller du av annen grunn ikke får brukt den innen 12 mnd., kan den forlenges med ytterligere 6 mnd. Fornyelse må gjøres av politiet før søknaden går ut, hvis ikke må du søke på nytt." https://www.xxl.no/tips/jakt/vapensoknad
  3. Teams skal være gratis så vidt jeg vet: https://www.microsoft.com/nb-no/microsoft-365/microsoft-teams/free Google meet har begrensninger "Anyone with a Google Account can create a video meeting, invite up to 100 participants, and meet for up to 60 minutes per meeting for free"
  4. Rettelse: Kadett til Shadow 2 sies å være tuning-fritt. For Shadow 1 må det fintunes
  5. Jeg ville kjøpt av en butikk med børsemaker slik at jeg hadde fått den tilpasset. Noen funker rett ut av boksen, mens andre må tunes litt. Sier i hvert fall ryktene.
  6. Vil anbefale en AW93 med ikke-anatomisk grep til feltløypa. Eneste utfordringen er at de sjeldent er å finne på bruktmarkedet. Går fint å skyte med medfølgende anatomisk grep også om man skyter mye bane.
  7. Har du prøvd her ? http://www.boskoncam.com/Support/Download/ eventuelt sende dem en mail ?
  8. <OT>Retorisk spørsmål: Hva skjer ved en "out of battery discharge" uten grepsplater ?<\OT>
  9. ATnT

    Veie .22lr ammo?

    Og når du sitter med fjaksen hauger med forskjellig vekt. Hva gjør du med de haugene ? Skyter du inn for hver "vekt-batch" ? Eller velger du en "god-vekt" og kaster alle de andre ? Blir dyrt/tidkrevende i lengden Eneste jeg vurderer å gjøre med .22 CCI er å varme dem på 50 grader i 30 minutter for å få vekk klumpene med voks. Det eneste jeg har gjort i praksis er å gnukke voksen vekk manuelt på NM match-ammo. Dvs. skjedd 2 ganger.
  10. Dersom du bruker Chrome (noe jeg anbefaler på generelt grunnlag) som nettleser kan du også høyreklikke på siden og velge "oversett til norsk" så blir hele siden du har oppe oversatt:
  11. Jeg vil anbefale google translate.
  12. De fleste i norge forstår engelsk både skriftlig og muntlig. De som ikke gjør det kan fortsatt bidra med å teste beta-versjoner av språkpakken. Alle kan bidra på en eller annen måte. Man må se løsninger og ikke problemer
  13. Forumet driftes så vidt jeg vet på luft og kjærlighet. Det blir nok ikke gjort noen endringer så lenge forumet fungerer som det skal. Det er alltids lov å komme med forslag til forbedringer, men skal noe blir gjort må man nesten bidra selv. Foreslår at de som ønsker det tar kontakt med leverandør og tilbyr seg å hjelpe til med en norsk språkpakke.
×
×
  • Create New...