Jump to content

FuckFaceUnstoppable

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FuckFaceUnstoppable's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er du sikker? Fikk samme svar da jeg sendte mail til Magpul. Den jeg linket til er til Remington 870, og mange plasser på internett, inkludert Kammeret, sier at PA-08 er en kopi av den, og er kompitabel med deler til den. Vurderer å kjøpe et, og se om det passer, eventuelt prøve å file/endre på det for å få det til å passe.
  2. Hagla kostet 3000 i år, og jeg drar regelmessig på den lokale leirduebanen. Men det var ikke det jeg lurte på.
  3. Hei og god dag! Jeg har en Weatherby PA-08, og har lyst å gjøre den litt mer personlig. Tiden vil nok gi den litt særpreg med riper og lignende, men jeg vil også bytte ut litt ting på den. Jeg har tenkt litt på å bytte ut ladearmen, eller hva man nå kaller det på en pumpehagle. Jeg liker MagPul sine men jeg finner ikke ut om den passer. Noen som vet noe om dette? Og om det er lov i det store og hele? En annen ting jeg har tenkt på er å montere skinne til siktemidler, og ha et rødpunktsikte på. Har aldri skutt med hagle med rødpunkt, så om det er praktisk eller helt bortkastet ønsker jeg innspill på. Om du har forslag til andre ting jeg ikke har nevnt er det bare å slenge de ut!
  4. Flotte greier! Men når jeg skal søke om våpen, skal jeg da krysse "ja" på "jeg oppbevarer mine våpen i FG-godkjent våpenskap"?
  5. Hva er kravene til en slik liten safe? FG-godkjent går jeg ut i fra? Den må vel også boltes fast i vegg eller gulv?
  6. Men om jeg kjøper en liten safe som jeg låser ammunisjon og vital del inn i, så er det innafor? Eller? I tillegg til at jeg låser resten av våpenet fast på veggen, selvfølgelig.
  7. Heisann! Jeg er ny her på forumet, så jeg håper jeg har valgt rett underforum. Det har seg slik at jeg skal kjøpe mitt første våpen(hagle) i nær fremtid, men jeg har ikke våpenskap, eller lyst på et(dyrt, fattig student). Min bestefar har sagt at det er greit at jeg har et våpen i hans skap, men jeg er usikker på reglene rundt dette. Jeg har søkt rundt på lovdata og her på forumet, men finner lite om akkurat dette. Må jeg ha mitt eget våpenskap, eller kan jeg dele med en annen person? Et alternativ er å låse våpenet fast på veggen hos meg, og låse vital del inn i en dokument(?)safe, men ser helst at jeg slipper det også. Om det blir sistnevnte alternativ er da spørsmålet som følger; hvordan jeg da skal krysse av på søknadsskjema? Siden jeg i det tilfelle ikke har skap, men safe? Håper noen har svar på problemet mitt, og kilder i form av lovverk blir satt stor pris på!
×
×
  • Create New...