Jump to content

jammen

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jammen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har brukt waterfowl load 12/76 på andejakt og de funker, så da gjør sikkert 89 patronene det også.
  2. Hjemmelading er jo et alternativ... Og forresten så høres 75 kr for 25 skudd i kaliber 12 rart ut. Jakt og Friluft har for 1-1,5 kr skuddet alt ettersom hvor mye man kjøper.
  3. Har ikke hatt akkurat den modellen, men Churchill Hunter er ihvertfall ei god hagle.
  4. Tror ikke Remington lager linksmodellen med syntetisk stokk. Brownells selger jo syntetisk så du kan ettermontere, men det er vell fort en 1000 lapp eller 2 ekstra...
  5. De rio patronene jaktdepotet selger er lerdueskudd og det funker de til. Kan også jakte due med de, men man må passe på at det ikke blir for langt hold.
  6. Har en kamerat som har en hatzan escort og han er storfornøyd! Vi er på banen 2 ganger i uka og skyter 100 skudd hver gang, i tillegg kommer jo skudda i jakta. På 4 år har den gjort det den skal, den lader alt ifra 24g lerdueskudd til kraftige 76 patroner og den har aldri klikket. Når det kommer til halvauto eller ikke så kjør på! Har hatt toløper, pumpe og halvauto selv og toløperen har jeg solgt og pumpa står i skapet. At halvautoen passer meg best betyr jo ikke at det er fasiten selvsagt, men hvis du har prøvd begge deler og skjøt best med halvauto så hadde jeg gått for hatzan.
  7. Jakt og Friluft har som regel inne.
  8. Blir vel en smakssak. Jeg har selv trestokk og broren min har syntetisk stokk. Vi er vel begge enige om at trestokk er finere, men syntetisk stokk er bittelitt lettere, men det er bare merkbart på kjøkkenvekta. Også må jo jeg olje stokken innimellom, det slipper du hvis du har syntetisk.
  9. Jeg startet min jaktkarriere med en remington 870 som 16 åring og har ikke funnet noen negative sider ved den. Har vel skutt 20-30000 skudd uten og være spesielt nøye med pussinga, men funker som rakkar'n. Det at den er et bruksjern uten like og at den er lett og finne i links var vel grunnen til at jeg kjøpte den til og begynne med. Har hatt 3 hagler oppigjennom, men har gått tilbake til godpumpa hver gang. Det at den er tung tror jeg blir opp til hver enkelt. Jeg går på støkkjakt så jeg går med hagla klar hele dagen uten å merke noe til at hagla er tung.
  10. Avsikrer når hagla er på vei mot skulderen og sikrer når hagla går ned fra skulderen både på jakt og på bane. Alt annet er idioti. Det er min mening ihvertfall.
  11. Hvilken type er du ute etter? Jakt og Friluft på Gjøvik pleier å ha brukte links inne, men da er det stort sett Remington 870. Ellers er det vel finn.no som er tingen.
  12. Går ut ifra at den Remington pumpa er en 870? Hvis det er det så hadde jeg gått for den istedenfor Silma. Min første hagle var en Rem 870, riktignok en 12/76, men den vil du ikke ha noe problemer med. Makan til arbeidsjern skal du leite lenge etter.
  13. jammen

    Kjøp av halvauto

    Endte opp med Benelli sbe II. Så langt veldig fornøyd!
  14. Bruker selv str5 i skudd nr1 og str4 i skudd nr2. 80 kr for 10 skudd hørtes greit ut, rotweil patronene ligger på rundt 10 kr skuddet. Når det gjelder hvor mange patroner du bør ha med på ei jakthelg... Hvis det normale mengder med fugl der du skal jakte så holder det antakelig med 10 skudd, men personlig hadde jeg nok tatt med litt til. Er no drit å gå tom for skudd...
  15. Takk for svar, men jeg fikk tak i en Benelli SBE 2 links på messa på Elverum i dag så da var ikke det så mye å lure på.
×
×
  • Create New...