Jump to content

Conibear

Members
  • Posts

    292
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Conibear's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har også bestilt meg en slik elektronisk lokk. http://brunst.mystore3.no/products/primos-turbo-dogg Noen som vet hvor jeg kan laste ned rådyr å hjorte lokk?
  2. Nå ble det GRS på X-bolten til min datter. Decima Hunter. Den er bare blitt utrolig kjekk nå og passer perfekt på alle måter ! At denne stokken er 10% mindre enn stander gjør alt.
  3. Hvorfor returbukken? Har den sluttet å parre seg slik at gene ikke kommer videre? Om den i sin tid var stor å flott vil den jo fortsatt ha gene. Eller er det fordi den ikke slipper til mer da ny bukk har tatt over?
  4. Fin Mår det der.. Prøv å ring Karl Osgard Grandberg i Ølen, tror han kan selge deg garvestoff som er bedre enn disse boraks greiene.. Skal du lage kroppen selv eller har du ferdige kropper.. Eventuelt har jeg noen liggene i div størrelser å kan selge deg billig..
  5. Prøv igjen enten via photobucket eller albumet her på siden..kanskje enklere varianter også
  6. Ikke mulig å åpne vedleget ditt..
  7. Forslag til hvilke bukker som jeg bør velge å skyte forran andre for en best mulig forvaltning videre? Bør sekstaggeren tas ut eller skal jeg ta småbukkene?
  8. Kjekt å se slike fiske entusiaster !!!
  9. Hos Karl Oskar Granberg i Ølen får du hvertfall kjøpt Øyne og div kropper å annet utstyr. Han sender på dagen
  10. Opplevde noe av det samme i vinter, hadde observert en potensiel gullbukk i et område, denne aktuelle dagen jeg vare ute for å feste den til film oppdaget jeg den i kkikkerten liggende i graset på lang avstand, det var helt vindstille den dagen å brukte over en time på å få den på 30 meters hold..da var jeg klar med kamera ! Og fikk oppdage at jeg var tom for strøm...faen ! Nå har jeg kjøpt et batteri til..
  11. Flott jakt å flotte bilder ! Kjør på andre også som er i Polen å jakter !
  12. Castor..meget bra innlegg å flotte bukker også ! Ser ut som du har en spennende bukkejakt foran deg Angående videokamera her jeg dette Panasonic HC-V700 og veldig fornøyd med det, det har også en veldig bra zoom 46X med stabilisator. Imponerende kvalitets kamera for 3000 kr.
  13. Conibear

    Viltkamera

    Etter å ha kjøpt mitt første kamera i høst vil jeg nå kjøpe meg på et til. Det kamera jeg nå har er et Scoutguard 560K 8M, det er jeg "nesten" helt fornøyd med. Kunne tenke meg å prøve meg et annet denne gang. Noen som har forslag på hvilket jeg skulle gå for?
×
×
  • Create New...