Jump to content

Saul

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Saul's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

35

Reputation

  1. xq35 pro, evt xq30 pro om du vil slippe unna enda litt billigere.
  2. Alle kassene er like, du kan bytte lengde ved å bytte magasin og "bolt stop". https://www.brownells.no/TIKKA-T3-BOLT-STOP-KIT-LONG-AND-SHORT-ACTION-Blued-Right-Beretta-Tikka-T3X-Tikka-RH-913400677 Finnes helt sikkert billigere andre steder.
  3. Ulfhednar, er ikke det bare drop-shipping for kina-varer?
  4. Saul

    Tikkaklubben

    Største svakheten med Tikka T3 er etter min mening at de bruker sikringen som et argument for at du skal kjøpe Sako. Altså at man ikke får plyndre kammer mens den er sikret, og selvsagt heller ingen oppspenner. Med unntak av Arctic og Tac modellen da, hvor de har støtte for plynding. Derfor er jeg litt over snittet nyskjerrig på følgende løsning: Visstnok vanlig i NZ, men er det sikrere enn vanlig sikring? Fjæra kan jo fortsatt være spent, men er det lavere sjanse for at en mekanisk feil fører til at skuddet går av? Konsekvensen dersom det skjer, kan jo være større, da man brått har en blaser-bolt i gal retning, selv om det gjerne er ved fall man opplever slike mekaniske feil, så sjansen for at den peker mot fjeset ditt er lav. Noen med mekanisk kunnskap om Tikka som kan kaste litt lys over problemstillingen? Evt noen som har noen erfaringer med denne modifikasjonen?
  5. Saul

    Tikkaklubben

    Hva blir totalvekt med varmint pipe i HNT26? Og snakker vi 60cm med 22mm profil?
  6. Å gi penger til Hikmicro/Hikvision er å støtte Putin. https://sanctions.nazk.gov.ua/en/boycott/31/ Norma burde skamme seg. Man kan argumentere for at Infiray også er et annet hode på samme beistet, men de er i det minste ikke like direkte involvert.
  7. Det stemmer. På revolver snakker man gjerne om transfer bar, jeg vet ikke om det heter det samme her.
  8. "Helt sikker", hammeren kan ikke treffe stiften uten at avtrekker er trykket inn, så man må både spenne opp hanen ved et uhell, og trykke på avtrekkeren.
  9. Den nyeste firmwaren har funksjon for å justere treffpunkt etter avstand.
  10. Er vel strengt tatt ikke stål i stålpatronene heller, men jern.
  11. VIKTIG PRODUKTINFORMASJON Trondheim 09.08.2022 Vi skriver til deg fordi du har kjøpt en ONE Norseman rekyl- og lyddemper. Vi er glade for at du valgte vårt produkt i konkurranse med flere andre gode, norske dempere på markedet. Nå er det slik av vi har oppdaget en feil på en del av demperne. Flere av kjøperne har meldt seg til oss om denne feilen, som resulterer i at prosjektilet kommer borti ventildelen på veien ut, som skader ventilen og som igjen kan føre prosjektilet blir påvirket og mister sin presisjon. Det er ikke en farlig feil for skytter, men kan få følgefeil i form av unøyaktige skudd, men den skal selvsagt uansett ikke forekomme. Feilen gjør seg gjeldende ganske snart hvis den i det hele tatt dukker opp. Hvis du har skutt en del skudd gjennom demperen din uten problemer, er det usannsynlig at den materialiserer seg. Imidlertid har vi strevd med å bestemme akkurat hvor feilen ligger, selv om vi har bestemte fokusområder der vi tror vi må gjøre endringer. Dette arbeider vi fortløpende med. Som følge av dette gir vi deg følgende valg: Hvis du vil, kan du returnere demperen nå, så refunderer vi pengene til deg. Hvis du skulle velge å kjøpe en ny demper når vi har kommet til bunns i problemet, vil du få en tilsvarende rabatt på en ny demper. Eller, hvis du ønsker det, kan du fortsette å bruke demperen som vanlig. I så fall ser vi på deg som en slags test-bruker, og sender deg ny demper hvis den du har skulle gå i stykker. Da er det fint om du holder en viss oversikt over antall skudd, hvilken type ammunisjon, forhold ellers, osv. Vi vil gjerne understreke at vi driver fortløpende utvikling av produktet, men at vi nå har vært nødt til å fokusere på å finne denne feilen. Vi har stor tro på produktet, og ingen av prototypene våre er blitt utsatt for denne feilen. Derfor leter vi i produksjonsrutinene for å rydde dette av veien. Videre vil vi peke på at de brukerne som har produkter som ikke er berørt av feilen, er meget godt fornøyd med det. Gi oss gjerne tilbakemelding om du ønsker å returnere produktet eller beholde produktet å bli en test bruker. Send ditt svar til: post@onenorseman.com
  12. Snodig at det ikke er nevnt her fra før, men One Norseman kjørte tilbakekalling på demperne sine, hvor alle kundene fikk tilbud om å få tilbake pengene. Det viste seg at kuler noen ganger tok borti den ventilen. Det skulle fikses og lanseres en etterfølger, men ser ikke ut som det har gått etter planen.
  13. Jeg har alltid tolket "adskilt fra våpenet" som at ammunisjonen ikke står "i våpenet". Har dog ofte fraktet kiplauf/kombi med ammunisjon "på våpenet", i form av blitz-etui og plass til patroner på kolbeforhøyer. Det er kanskje en praksis jeg burde slutte med for å være på den sikre siden.
  14. Man plikter å følge prinsippet om dataminimering ihht GDPR. Her er det åpenbart ingen grunn til å lagre personopplysninger av så nøyaktig karakter, uavhengig av om de er å anse som sensitive.
  15. Bortsett fra de tusenlappene det koster ekstra på en del modeller da.
×
×
  • Create New...