Jump to content

X-Six

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About X-Six

  • Birthday 06/29/1960

Recent Profile Visitors

391 profile views

X-Six's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. Først finner en det våpenet som passer en. Deretter starter det som gjør en god, nemlig masse trening. 9 mm pistoler er generelt vanskelige og beherske. Å ha penger til ammo er like viktig som våpenet.
  2. Kommer til å bestille et våpenskap på 160 kg. Blir levert til ytterdør på blokk med heis. Vil en skikkelig sekketalle være egnet å transportere skapet til rett leilighet og rom? Det er to personer som foretar siste transport.
  3. Ønsker å bytte min buete avtrekker til en rett avtrekker på min P220 X-six. Har sett en del filmer om How too på You Tube, men de innbefatter ikke avtrekker som er regulerbar .Noen som vet om videoer som går rett på min pistol?
  4. Erfaringen er iallefall at xxl sine tilbud er luretilbud.
  5. Jeg har brukt stort sett Fiochi 123 gr. Kan ikke se noen skader.
  6. Har en Sig Sauer P220 - Six 9mm singlestack. Her om dagen sluttet hanen å spenne seg opp under skyting. Når sleiden beveger seg følger hanen sleiden. Pussig nok lar hanen seg spenne manuelt. Jeg har prøvd å øke avtrekksvekten, renset pistolen etter alle kunstens regler, det var ikke løsningen. Den er ett år gammel, gått ca. 2500 runder. Noen med lignende erfaring, evt. forslag til løsning?
  7. Kjøpte et helt enkelt plasthylster fra plass til min 220 X-Six. Passer utmerket og fungerer i alle skytegrener. Originalt sig Sauer. Ca. Kr. 600.- http://www.pvas.no/ipsc-utstyr/hylster/ ... /sig-sauer
  8. Har en X-Six P220 med 22 sett. Mye brukt og verdifull trening. Likevel, noen 9mm må også skytes. Tross alt litt forskjellig oppførsel av våpenet i bruk av de to kalibrene.
  9. P220 X-Six 9 mm. har et mye slankere grep. Grepet blir fantastisk med skateboard tape i bakkant av skjeftet
  10. Det er greit. Dere som har kjøpt briller, skifter dere ut glasset for sikteøyet, eller er det et ekstraglass som settes på?
  11. Er kommet dithen at tilpasset brilleglass må til for å se kornet klart. Har Champion briller med riktig glass, men denne er egentlig ikke godkjent for PPC. Noen som vet hvor en kan få tilpasset briller godkjent for PPC?
  12. På min sig Sauer P220 X-Six 9mm knakk i dag under skyting halvparten av den delen av takedown lever som er på utsiden av rammen. Noen som har opplevd det samme?
  13. I og med at du har et godt konkurranse våpen, da regner jeg med at du er ute etter noe tilsvarende i 9mm. Min anbefaling er Sig Sauer, Sig eller 1911 modeller. Kvaliteten øker stort sett med prisen. Men først og fremst. Prøv så mange forskjellige som mulig før du bestemmer deg. Lykke til.
  14. Har kjøpt en Sig Sauer 220 x-Six 9mm. Tror det er et godt valg. Eneste negative er et dårlig utvalg av skjefter og hylstre kontra doublestack. Men du verden for en balanse og avtrekk.
  15. Har P220 X-six 9mm. singlestack. Den er vanskelig å få nye grep til. Alt er jo tilpasset doublestack. Noen som har et forslag?
×
×
  • Create New...