Jump to content

Tommy-T

Members
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

About Tommy-T

  • Birthday 03/10/1970

Tommy-T's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Syns den her er fin eg da.
  2. http://www.weihrauch-sport.de/bilder/ma ... W66_EA.jpg" target="_blank Syns den her er en av dem finere.
  3. Har en kjenning som har fått ødelagt stokken sin.Han er da ute etter en ny / brukt stokk til en Vixen 222. Om noen har liggende og vil selge ta gjerne kontakt pr Pm. Mvh Tommy.T
  4. Da bør du ikke satse på McMillan stokk,da den er tung. Det finnes lettere stokker på markedet feks,GRS pluss flere. Du bør nok få pipa dreid ned og kappet. Den som jeg har er kappet i fra 74 til 67cm. Kikkert er Leopold vxIII 3-12 x 40. Dempern er en A-Tec Maxim. 2 foten er en Versa-Pod.
  5. Med 2-fot, demper og kikkert. ca 7,3kg. Veide nettopp uten magasin.
  6. Det skal trekkes terreng som elghundklubben disponerer, for den katalog som hunden har fått.Bare til opplysning, Hadde jeg som dommer gått den prøven med slike hinder ville jeg kontakta prøveleder umiddelbart at det aktuelle terrenget jeg som dommer med ekvipasje hadde fått, ikke egnet seg til prøvetereng,At enn på prøve kan være uehldig å komme på ett naturlig hinder skal ikke komme hunden til last og heller brukes skjønn i poengsettinga av momentet,men samtidig kan ikke enn dømme en prøve bare på skjønn. Syns Dommer burde kontakta prøveleder.
  7. Tommy-T

    Akita Inu

    Steve ring Halvor Størmer holder til i Narvik han vet eg har benytta Akita og Shiba Inu på jakt.Han var omtalt i ett av jaktbladene i 01-02.Var skjøl i kontakt med han da eg sto for valget på ny hund.Meget hyggelig mann med mye erfaring på raen(e). Lykke til ,det er en flott rase forøvrig. Til supplering så endte eg opp med Jæmt pga samtalen med han.noe som eg ikke har angra ett sekund på i ettertid. Mvh Tommy.T
  8. Det enkleste er seff at du bor hos dine besteforeldre..
  9. Kun 2foten som mangler.da er du klar for langhold.. Ser du har kostet mye på ei børse som er i utgangspuktet GRUSOMT dyrt,har samme børsa skjøl fikk den såpass billigt at eg var bare nødt til å innvistere,mën eg ser eg henger laaaangt bak i forhold til deg,her må det demper på. Merka du noe på balansen da du fik dempern på,den er jo i utgangspuktet ei tung børse,med tykt løp.?
  10. Regner med Jørn får inn ett nytt medlem i klubben. Viktighet med tanker på utstillinger og jaktprøver.. Nydelig valp og ei koselig lesing.skal bli artig å få høre videre fremover i tia som kommer.. Lykke til,med verdens fineste rase..Synes no jeg iallefall.
  11. Den sosiale biten er utrulig viktig for begge.Samt at den lille kan lære av tispa som er eldre. Om mulig ha ofte kontakt med hverandre..Kos å se nye hunder.
  12. Funnsjø...Har fått den æra og fulgt med på fremgangen med Lisa. ..ORD blir så fattigt.Kondolere så mye.. Mvh T-T..
  13. Selve magasinet er av jern,men underbeslaget er av plast..
  14. Har modellen før.690.. Har ingenting og utsette på børsa..Den har vært trofast siden 1994. Er løshundjeger, den får tiltider røffbehandling.Presisjonen er det ingenting og si på.Som flere tester tilsier er den alt tyggende på forskjellige fabrikammoer. Sluttstykkeføringa er NYDDELIG. Mao ETT TRYGT KJØP..
×
×
  • Create New...