Jump to content

kermitt

Members
  • Posts

    940
  • Joined

  • Last visited

About kermitt

  • Birthday 07/02/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kermitt's Achievements

Experienced

Experienced (11/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. er det lov å spørre hvorfor de i første omgang tok med seg våpnene?
  2. erre mulig!? sånne handlinger skulle fått konsekvenser her hjemme og. miste rett til jakt,fiske, fangst og da også våpen siden de ikke lenger har grunnlag for å eie det. man må sette ett eksempel noen plass så det ikke skjer igjen. men idioter og taper finner man overalt. håper for all del de får den straffa de fortjener både fra myndigeter i Norge og New Zealand.
  3. har hørt om rørtråd ja, sveiser med det og TIG daglig. klart man kan justere på gass før og etter sveis, men da må apparatet ha den funksjonen helt klart at sveiseverden er en stor verden.
  4. de aller fleste stål og metal typer får strukturforandringer ved oppvarming og sveising. dette er nesten uten unntak. omtrent kun på tykt godts (12mm->) at forvarming blir brukt etter min erfaring det er da mest for å unngå varme sprekker. med unntak for fjærstål. dette tar ikke til seg sveis uten varme på forhånd. men det mister da også egenskapene sine. MIG/MAG er ikke svakere. men ja, sprøere. dette er fordi den ikke har noen slagg, eller dekkgass i de sekundene etter den går fra myk og rødglødende til fast form. men den er sterk, ikke tro noe annet. den gir også mye mindre varme spreding i grunnmateriale, høyere sveisehastighet og lavere pris pr kg sveis enn noe annet. men snakker vi sånt småtteri, TIG sveis det. ikke gjør noe annet, det er hærverk. dette er ikke en ting som trenger høy produksjons hastighet. og styrke får det uansett metode, en cm go sveis tåler mye. men hadde det vært meg hadde jeg reklamert. hjemme fiks er og blir hjemme fiks.
  5. det er sånn det er med jakta du vet aldri når viltet viser seg. så det er bare å følge med, være tålmodig og gå flere turer. skjeldent at alt klaffer.
  6. jeg har skutt over 10 000 skudd med min 10/22 og ikke pusset en skit. bare tørket av sluttstykket noen ganger og tørket av magasin og slikt fra utsiden. fungerer utmerket. bare å velge ammunisjon med minst mulig fett.
  7. den er halvautomatisk og billig, kanskje litt for billig. kjennes litt sånn ut. 10/22 is the way to go.
  8. slip brudflatene helt rene, vask de med aceton, gå over en tur med stål kost som ikke har blitt brukt til noe annet griseri, vask enda engang med aceton og TIG sammen greiene. blir garantert bra. lodding og liming på aluminum har jeg ikke bra erfaringer med. tar aldri til seg lodden eller limet. og du må være veldig forsiktig med å varme for mye om du ikke har fått av oxid laget.
  9. om det er på den gården det kommer fra så er det greit med høns og gris som åte. men ellers trengs det veterinær erklering.
  10. er nok heller den prevantive effekten de vil oppnå med dette våpenet. men når det er sagt er det jo måte på hvor langt man skal gå.
  11. hadde jeg vært rev med den lukta i nesa skal jeg garantere at det hadde funket
  12. angreskjema eller ei, du har fremdeles rettighetene dine. det er loven. send det tilbake å krev igjen pengene.
  13. du har ikke navnet på den norske importøren!? det der var jo en våt drøm som kan gjøres virkelighet.
  14. for all del skyt med stinger, men hva er poenget med demper da!?
  15. kjempe tiltak! virkelig storsinnet, håper den som får den er like stor sinnet og tar til seg hvilket tilbud dette er og at den børsa går vidre slik tiltenkt. kammer ånd på sitt beste.
×
×
  • Create New...