Jump to content

toranders79

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

toranders79's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Dere som har innstikksløp, hvordan syntes dere det påvirker vekt og balanse i våpenet?
  2. -alle tre løp spennes og kan skytes uten å knekke på nytt -typisk så er det hagle foran og bak, rifle foran når denne er spent opp. Sikringen fungere på alle tre løpene. -hvis løpsvelgeren er slik som på bilde er det hagle foran og bak. Skyver du løpsvelgeren til venstre er fremre avtrekker rifle i steden. Du må altså forandre posisjon på løpsvelgeren en gang i løpet av serien hvis du skal skyte alle tre skuddene i en situasjon, alt ettersom i hvilken rekkefølge du vil skyte de. - sving er billigere og gir større fleksibilitet i kikkertvalg senere. Hake er dyrere, men mange syntes dette er penere. Litt mindre fleksibelt ved event kikkertbyte senere, da mann låser seg litt til en med ca samme lengde på mellomrøret.
  3. Large ring er mottatt. Takk!
  4. Vær hilset! Har hørt at min gamle gode Heym SR20 kan bruke Mauser 98 piper? Bruker den small eller large ring piper? Eller kan den bruke begge? (Forklar gjerne hva small og large ring betyr også da jeg ikke har det helt klart for meg).
  5. Naturlich. Får skylde på væskebrist... Men det ser ut som de fleste har en cm eller to å gå på. Noen grunn til det?
  6. Vurderer ny rifle. Har allerede tilgang på rifle med åpne sikter så neste rifle blir uten jernsikter og med lyddemper. Har ikke tafset på så veldig mange men virker som de fleste har litt lav kolbe selv om de ikke kommer med åpne sikter? Trenger noen tips om hvilke rifler som har høy nok kolbe til å kunne skyte med nogenlunde passende kinnkontakt ved bruk av kikkerter med feks 42 og 50 objektiv. Gjerne UTEN regulerbar kolbekam. Tips mottas med tak!
  7. Noen som har erfaring med Minox sine kikkertsikter, henholdsvis ZX5i og ZE5i? Prøvde et søk på kammergoogle men det var mye gammel og negativt omtale om eldre modeller. Samtidig bra resultat i noen nyere tester i forskjellige jaktblader.
  8. Trenger litt hjelp til verdivurdering av Zeiss Diavari Z 3-12x56 T* med lys fra 1988(?). Medforstørrende Duplex retikkel. Helt og pent, men noen merker etter ringer. 5-6000?
  9. Noen her som har denne boka til salgs (engelsk oversettelse)? Prøvde å bestille gjennom Tanum men den var utsolgt fra forlaget og ville ikke bli produsert igjen
  10. Den ligger på Egun: http://www.egun.de/market/item.php?id=6067975
  11. Tenkte meg det.. Vil stokken kunne passe til baskylen?
  12. Har et rart spørsmål: Har kommet over en Krieghoff Trumpf hvor løpsbunten er komplett ødelagt etter et uhell. Men baskylen, kolben og mekanismen skal være bra. Har en Krieghoff Trumpf selv. Min er i 12/70 og 7,65 R. Den andre er i 16/70 og 7,65 R. Er det mulig å ta min løpsbunt og "parre" denne med baskylen på den andre?
  13. Takk for svar! Hva med en Merkel modell 30 kaliber 12-7,57 R uten montasjer. Simpelt treverk, fin gravyre, thight mekanisme? (Lurer på å selge en av dem for å investere i andre våpenprosjekter)
  14. Hva kan være en fornuftig pris på en Krighoff Trumpf Simplex drilling kaliber 12 - 7,65 R? Hakemontasje med gammel Zeiss 4x32 kikkert. Thight mekanisme, intet rust. Simpelt treverk med noe bruksmerker. Simpel gravyre. God presisjon.
×
×
  • Create New...