Jump to content

hildrum65

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hildrum65's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for svar. Har prøvd flere dempede med samme resultat..... Alle skudd går til venstre. Nokså sikker på at gjengene på rifla ikke er bra.
  2. Hvem er bakeren og hvor i landet finner jeg han?
  3. Takk for raskt svar. Kjøpte den ny. Har manual men er av den visuelle personen. Er dårlig i engelsk skriftlig og lærer best når jeg ser det visuelt. Skal få noen til å hjelpe meg med lesingen. Hvem er baker'n?
  4. Hei alle med pistol kompetanse. Kjøpte meg Colt 1911 Rail gun (Walther) 22 lr med lyddemper som det er enkelt å "Field strip" for rengjøring og smøring. Har funnet mye bra om full demontering, rengjøring og polere avtrekk på mange pistoler men ikke den jeg har kjøpt. Noen som har gjort det før på Colt 1911 22LR eller vet om noen gode linker til dette visuelt og ikke kun engelsk tekst? Kan sikkert prøve meg fram men tenkte at det koster lite å spørre de som kan dette bedre enn meg. Mvh Nybegynner pistol men god handverker ellers. hildrum65
  5. Da er jeg tilbake til start igjen..... Gjelder det 30 års gml også? Bra med folk som har kunnskap. Takk
  6. Tror jeg har funnet svaret. Lyddemper har 1/2 20 gjenger og rifle 12mm. Nesten det samme men ikke helt.
  7. Ikke synlig men med målinger står det mot venstre. Kulene gikk også mot venstre. Mulig det er rifle som er skjev der demper stopper. Hmmm lukter børsemaker av dette. Demper er ny og fungerte på pistol. Synes det er litt mye slakke på gjengene når demper skrus på så det kan også være grunnen. Takk for tips.
  8. Flott tips. Burde tenkt den tanken selv.... Prøver det i kveld. Takk
  9. Ingen samling med lyddemper. Opp til halv meter feilmargin på 20 meter. Fikk ikke sett om de slo inn skeivt... tenkte ikke på det. Men når du spør så kunne det det ut til at treffhullet var større enn vanlig. God samling på siktepunkt uten lyddemper. Takk for at du svarte meg.
  10. Hei. Prøvde A-TEC CMM-4/6 22 LR Demper på Brno 22 salong. Skjøt nesten en halv meter fra blink med demper på (20m). Ser ut til at den kommer borti front sikte og blir skjev uten at det synes. Tok av lyddemper og fikk god samling igjen. Skuddene har ikke truffet noe inne i lyddemper så jeg ble overasket over at dette kan skje.... Noen som kan noe om dette? Hva bør jeg gjøre? Mvh Nybegynner på dette med lyddemper på salongrifle og pistol.
  11. Hei. Prøvde A-TEC CMM-4/6 22 LR Demper på Brno 22 salong. Skjøt nesten en halv meter fra blink med demper på (20m). Ser ut til at den kommer borti front sikte og blir skjev uten at det synes. Tok av og fikk god samling igjen. Skuddene har ikke truffet noe inne i lyddemper så jeg ble overasket over at dette kan skje.... Noen som kan noe om dette? Hva bør jeg gjøre? Mvh Nybegynner på dette med lyddemper på salongrifle og pistol.
  12. Hva anbefaler du at jeg må påkoste? Takk for hurtig tilbakemelding
×
×
  • Create New...