Jump to content

kjetilh

Members
  • Posts

    450
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kjetilh's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

4

Reputation

  1. takk for tips! kanskje er det håp for stokken likevel.
  2. har du et produkteksempel du kan vise? link e.l
  3. Har en CZ455 som jeg kjøpte når den kom. med den fæle tommelhull stokken. følte jeg hadde for svær tommel, og endte alltid opp med sår tommel-knoke etter noen skudd, så kappet bort hele tommelhull driten. i samme slengen limte jeg inn noe eiketerskel for bedre pistolgrep, og la inn eik i kinnstøtta også. For å bygge opp pistolgrepet ut over det eiketerskelen gjorde så raspet jeg opp fineren og la på godt med liberon formtre som ble pusset til en god form. ble riktig god å skyte med, men så jo helt forjævlig ut dette! -skal se om jeg finner bilde av ombygginga også. Problemet er at formtreet begynner å slippe. sprekker opp, og det blir en flik jeg ikke klarer å slutte å pille på, så da detter det av i kaker. Skulle gjerne erstattet dette med noe sterkere. Blir det bra så skal jeg få lakket hele greia med cerakote eller durakote så den blir seende sånn noenlunde ut også. Noen som kan anbefale en eller annen sparkel som tåler å bli brukt på børse, og som sitter skikkelig på treverk?
  4. Jeg har Victory V8 1,4-14x50 av utgaven med stort rør, og er SUPER fornøyd med dette! Ser nå at de har kommet med ny utgave og er tilbake på 30mm rør. selgeren hos skittjakt var brennsikker på at dette ga mye bedre lysgjennomgang, men zeiss oppgir 92% på begge. hva er egentlig poenget med å gå tilbake? Jeg skulle gjerne hatt siktet mitt noen millimeter lavere, men jeg bytter ikke kikkert av den grunn, må være noe mer i det
  5. Første test. Spent fast børsa og snor til avtrekkeren .308 Ladet med Hodgdon Trailboss krutt 13,8grs. col 70,1, Hornady interlock 220grs
  6. målte nå. 14,4mm fra låskasse til underkant skinne
  7. Den gamle løsninga var høy. nå har jeg kjøpt ny Recknagel 0moa skinne og montasjer. det er nok så lavt jeg får det. ellers får jeg handle 404 istedenfor.
  8. Hvis du har denne, kunne du målt høyden fra låskasse og opp til skinne?
  9. Så at Hansen har skinne som bygger 6mm, da uten tilt. Skinna jeg har på nå bygger 8,55 fra låskasse. Når det gjelder pris, så koster Rusand montasjen 2780,- så den differansen tar jeg meg lett råd til.
  10. interessant. hvem har den nå tru? finnes ikke på EAW sine sider lengre. Bytter mellom 6XC og .308 på saueren. da liker jeg å kjapt kunne bytte kikkert også, men jeg kunne kanskje skaffet en lavere skinne. denne er fra KH Precision i Danmark
  11. Har montert Zeiss V8 på en sauer 202 med picatinny skinne. Rusand montasjene synes jeg er fryktelig høye. finnes det noen som bygger mindre??
  12. Har fått et tilbud jeg ikke kan si nei til
  13. Har i dag en Zeiss Conquest V6 på min sauer 202 med kkc. denne er montert på ei 20moa picatinny skinne med qrw ringer. Skal bytte ut kikkerten med en V8 1,8-14x50 og lurer på om jeg burde fortsette med ringer, eller gå over til skinne? Med skinnemontasje, kan jeg fortsatt ha picatinny på børsa da, eller må det brukes baser som går rett i låskassa? vil ikke ha kikkert høyere enn i dag.
×
×
  • Create New...