Jump to content

BadCat

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

BadCat's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. BadCat

    PVAS stengt?

    Takk for svaret!
  2. BadCat

    PVAS stengt?

    Har forsøkt å komme i kontakt med PVAS denne uken x flere men får melding fra telefonsvareren der at de har stengt. Noen som vet når PVAS åpner igjen?
  3. Mange takk for alle gode råd!! Det blir Sig Sauer da, sannsynligvis Supermatch.
  4. Ja men ikke på lager. Skal ta kontakt med PVAS i morgen.
  5. Er den like bra som X5? Hvem selger den?
  6. Mange takk for tilbakemeldingen!
  7. Tenkte på X5 Allround/ classic eller Tanfo stock 2/3 extreme til production (9mm) .
  8. Vurderer å kjøpe Sig Sauer X5 eller Tanfoglio xtreme til dynamisk skyting. Takknemlig hvis dere, som har erfaringer med Sig Sauer og Tanfoglio kunne delt disse. Ønsker å vite hvilken av disse dere foretrekker og hvorfor. Er det objektive kvalitetsforskjell på disse våpen eller koker det ned til smak og behag?
  9. Takk for svar Jim. Spørsmålet er jo om kvaliteten blir den samme hvis de stenger Eckernførde. Ser jo ikke ut som om de har tenkt å kontinuere med produksjon av verken våpenet eller slitedeler verken i Tyskland eller i USA
  10. http://colombiareports.com/german-prose ... lice/#sidr http://www.thefirearmblog.com/blog/2014 ... qus_thread" target="_blank" target="_blank http://sigtalk.com/sig-sauer-pistols/25 ... uer-2.html" target="_blank" target="_blank http://sigtalk.com/sig-sauer-rifles/333 ... oat-3.html" target="_blank" target="_blank Det kan virke som om Sig Sauer er ferdig i Tyskland. En del av produktene er ikke lenger listet som f.eks SSG 3000. Det betyr at skulle jeg miste mine SSG 3000 magasiner er børsa min verdiløs fordi Sig leverer ikke erstatning? Ser ut som om det er tilfelle! Dårlig ide å kjøpe Sig Sauer på det nåværende tidspunkt i hvertfall noen av våpnene som f.eks SSG 3000. Hva sier dere?
  11. http://svenskjakt.se/Start/Nyheter/2014 ... tan-livet/ I linken refereres det altså til to ulykker med Blaser R93 hvor sluttstykke kommer imot jegern. Trodde at problemet var løst med Blaser R8 pga ulik konstruksjon men ble veldig skeptisk når jeg leser at årsaken til ulykken var at skuddet gikk til tross for at sluttstykket ikke satt i låst stilling. Dermed kom det altså imot han. Dette høres jo ut som en meget alvorlig konstruksjonsfeil og jeg skjønner frustrasjonen til offeret kun alt for godt: – Jag har förstått att det går att trycka av utan att slutstycket är i låst läge. I mitt fall small det. Vapnet är bara ett år gammalt och jag känner mig lurad att ha köpt ett dödsvapen, säger Christer Svensson till Svensk Jakt. Blaser sluttstykket har jo vært diskutert opp og ned grunnet flere tidligere ulykker og jeg hadde ærlig talt ikke turt å bruke R93. Imidlertid har jeg aldri hørt om denne type feil nemlig at skudd løsnes til tross for ulåst kammer. Har egentlg vært gira på å kjøpe meg R8 med GRS stokk men ble usikkert etter at jeg leste denne artikkelen der. Har dere synspunkter mht sikkerheten av Blaser R8 systemet?
×
×
  • Create New...