Jump to content

christerj

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About christerj

  • Birthday 10/30/1985

christerj's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. vet jo det, men det virker ikke.. da kommer det bare "klikk"..
  2. ja, og det er da det sier klikk.. men tar jeg å setter på sikringen og så drar den av igjen så kan jeg fyre av andre skuddet.. skjer både når jeg velger å starte oppe eller om jeg starter nede(altså en eller 2 prikker.)
  3. men rart at når jeg drar sikringen på og så av igjen så går skuddet av. Mistenker at det er noe med sikringen som er feil? Blir spennende å se hva de finner ut av på Magne Landrø. Viser seg nå at den har vært inne der 2 ganger for samme feilen før, og da har de bare tatt å rensa den osv. Må jo være noe annet som er galt.
  4. http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... e=63528757 http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... e=63383171
  5. Ny som jeger og kjøpte min første hagle for en liten stund siden. Kjøpte en Pent brukt Rizzini Aurum Light Under 200 skudd! Ser ut som ny, men på løpsvelgeren så er det 1prikk og 2 prikk. Var ute å skøyt duer idag, og hadde den på 1 prikk. første skuddet gikk av greit, mens på andreskuddet sa det klikk. Dro sikringen på og av igjen(opp og ned) og da gikk andre skuddet av. Er det slik det skal være når den står på prikk nr 1, eller er det noe feil her?
  6. Det var privat selger. Takker for svar
  7. Nei, men blir jo antageligvis lov fra høsten. Nei, han sa at bly gir økt slitasje.. Som sagt, min første hagle og helt fersk. Men husker klart å tydelig hva han sa Men da er det ikke noe problem med bly?
  8. Kjøpte en pent brukt Rizzini Aurum Light 12/76 igår, (http://www.landro.no/Vaapen/Hagle-ou/Ri ... ight-12-76) og selgeren mente jeg kun burde bruke stål ammunisjon da det er det den er ment på. Og at bly gir økt slitasje etc. på haglen. Nå er jeg helt fersk og ønsker andre meninger om dette Kan jeg fint bruke bly i denne haglen også? Eller er det et poeng med slitasje etc.
  9. Supert, går nok for den pakken jeg og! Er det samme optikk på den du har som den de har på pakken nå? (Redfield 3-9x42 kikkertsikte med 1 tommes mellomrør)
  10. Nylig avlagt jegerprøven og venter på våpentillatelsen. Søkte både hagle(Kaliber 12) og rifle(Kaliber 308 win). Foreløpig plan er å starte med småvilt og evt. rådyr til høsten med hagle, og se om jeg blir fullstendig bitt av basillen.(Noe jeg mistenker i og med at jeg allerede har lest og sett mange filmer i løpet av kort tid). Er også glad i skog og mark fra før. Håper også jeg finner et sted å få være med på elgjakt i området etterhvert!
  11. Henger meg på her, noen som har prøvd denne i 308 win? *Endret* Søkte litt og så det var noen erfaringer her: viewtopic.php?f=14&t=104023 viewtopic.php?f=14&t=112104 Har akkurat tatt jegerprøven kurset hos XXL og får da denne pakken til 4999,- http://www.xxl.no/jakt/skyting/storvilt ... 14_1_style Vurderer å kjøpe denne og hvis Optikken er helt rævva så tenker jeg å legge noen kroner i Zeiss evt. Så på tester at Tikka T3 ikke eksploderte ved blokkering av løp, mens f.eks browning A-bolt gjorde dette. Skulle likt å visst om Vanguarden ekspoderer eller ikke ved blokkering.. Sånn.. bare for sikkerhetens skyld
×
×
  • Create New...