Jump to content

jegerak

Members
  • Posts

    697
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

jegerak last won the day on June 16 2023

jegerak had the most liked content!

About jegerak

  • Birthday 06/10/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jegerak's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

55

Reputation

  1. Jeg har ikke vært til fjells enda pga arbeid. Men reise opp til Lordalen på tirsdag. Ser lovende ut :-)
  2. Litt mimring fra fjorårets reinsjakt
  3. Både Lesja og Sunndalen Fjellstyre selger innleverte kort etter jaktstart. Så der er det greie muligheter å få tak i kort litt uti jakten, også til en litt redusert pris.
  4. https://www.fjellstyrene.no/aktuelt/stor-interesse-for-jakt-hos-fjellstyrene?fbclid=IwAR0W82-on8p6vpxtx8xjpZX-9mQbpN_1LYxCJ61Ftwzv4XDhKpc7UVit8fo
  5. Lenge siden jeg har vært inn på kammeret, men vart dog overraska over at det ikke var laget et evne om årets høydepunkt, Villreinjakt. Så tar meg friheten med å opprette denne. Om litt over 3mnd braker det løs. Det gledes! Noen som har fått kort allerede? For min egen del har jeg vært heldig å fått kort på Lesja, Reinheimen
  6. Ble 2 dager på jakt i år før kvota ble full. Først fattern med en bukk første dag, og jeg med en bukk på dag 2. Reinheimen/Lesja
  7. Er meldt sønnavind de neste 3-dagene så håp for dyr i Havradalen bør absolutt være til stedet
  8. Snakka med fjellstyret i helgen. De bekrefta at den var på vei i posten ja :-)
  9. Noen andre innpå her som har blitt tildelt villreinjakt hjå Lesja Fjellstyre? Har dere i såfall fått noe mer info/innsendelse av jegeravgiftskort/oppskyting fra fjellstyret, utenom den kontrakten som kom via inatur? Har tidligere hatt jakt hjå Lesja Fjellstyre, men kortene har som regel kommet i disse dager(medio slutten av juli). Men i år så har det uteblitt. i fjor fikk jeg en link der man skulle laste opp dokumentasjon til jakta, mener den kom i juni. Har sendt melding til Lesja Fjellstyre, men er vel litt ferieavvikling der også, så venter fortsatt på svar.
  10. 2 mnd igjen til årets høydepunkt nærmer seg. Har i år fått fritt dyr i Lordalen, og det samme har fattern. Håper på samme tur som vi hadde i samme område i 2019 når det ble en storbukk på hver av oss første dag i Vesle Skjervedalen.
  11. Fritt dyr i Lordalen. Det gledes:)
  12. HA24 er vel kun på nordsiden av RV7(?) så om det ikke er samjakt med noen av de andre valdene på sørsiden av veien så tviler jeg på at sjansene for å møte på dyr er noe stor..mulig jeg tar feil. Men slik var det de årene jeg jaktet på HV ivertfall.
  13. Nei, er mitt 9.år på reinsjakt på 15 år. Gikk på samme tabben selv første gang jeg var på reinsjakt, altfor tung sekk. Blitt forholdsvis opptatt med lettest mulig sekk, og har et ganske greit oppsett for 3 netter på fjellet. Men alltids noen som sikkert har noen lure tips å komme med. Hadde mål om å komme under 16kg opppakning i fjor, men den ble 18kg etter utallige om-pakkinger. .
  14. Pakkeliste.. hva har dere i sekken når dere reise te fjells for en 3-4 dager i telt ?
×
×
  • Create New...