Jump to content

Møringen

Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Møringen's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

7

Reputation

  1. Hvilket våpen er det snakk om, som er original med 6.5" løp?
  2. Joda, i en verden der man får ha ubegrenset med våpen så er det jo det. Og jada, jeg er klar over at man kan skyte 10 konkurranser og få reservevåpen osv osv. Men det er ikke alltid tiden strekker til, og selv om jeg har tid til det nå, er det ikke sikkert jeg har tid til å opprettholde dette aktivitetsnivået over tid. Kit er såleis en fin måte å få utnytte et våpen bedre på. Men du veit altså ikke svaret på det jeg spurte om?
  3. Hei, Er det nokon som veit fremgangsmåte for å få en komplett pistol "degradert" til et kit. Til HK USP Expert i .40 koster det fort 15000 for et 9mm kit, men du får en komplett 9mm pistol brukt for ca 6000 kr. Det burde være mulig å kjøpe pistol, kassere ramme og sitte igjen med våpenkort på kit i 9mm. kjør debatt!
  4. Kjøpte du? jeg har hatt et slikt kit i 14-15 mnd no. fungerer utemerket med riktig ammo. CCI standard liker det ikke, men Topshot fungerer stort sett feilfritt. Jeg har satt inn 13 pund slagfjør i pistolen, så opplever ca 1 klikk pr 50-100 skudd. det kan eg leve med til trening og plinking.
  5. https://cesar-shop.com/firearm-parts/pistol/trigger-sistem/trigger-small-hands-cz-75-sp-01-ts/ Har denne selv. Dette er en SA avtrekker.
  6. Hei, noen som har tips til hvem i Norge som har fjører til Model 60 på lager? Var noe tungt avtrekk på den jeg fekk i posten i dag.
  7. Den jeg tenkte på ja. Mange jeg har sett har ikke noe mer låsing en den originale bak. Men mulig dette fungerer.
  8. Hva må gjøres for å få avtrekket opp i rett tyngde? skifte hammerfjør?
  9. Hei, Skal med tid og stunder når den riktige dukker opp, handle meg spesialrevolver. Ser at mange av dei som dukker opp på finn med nytt løp mangler låsing av tønne i fremkant. Noen som har erfaring med dette? Regner med denne låsingen er der av en grunn, originalt.
  10. Har iallefall litt lengre løp...:)
  11. Hei, Klarer ikke å finne ut om det er noen som importerer Dan Wesson til Norge for øyeblikket. Men det veit vel menigheten? Kom over denne kreasjonen og fekk "måha" følelsen.
  12. Hei, jeg var i samme situasjon i vinter og endte opp med en Tanfoglio Limited i .45 ACP. Veldig fornøyd. Einaste minuset er at den ikke liker SWC kuler noe særlig, men det gjør ikke meg noe. Jeg har også en CZ S2, og Tanfoglioen ser og føles så å si identisk.
  13. Har gjort dette 2 siste gangene jeg kjøpte pistol, begge i .22lr. Har i begge tilfeller betalt fullt ut på forhånd. Kjente ikke selger. Usikker på om jeg hadde gjort det samme selv ved salg.
  14. Det er ikke så lenge siden jeg kjøpte den, innvilget til trening. (Har en Model 14 som også var på bildet her, og to rugere, en 44 mag og en 357 mag, henholdsvis Super Redhawk og Blackhawk.) Har brukt den til en runde NAIS, men har nå nylig kjøpt en Pardini SP, så det blir nok ikke mer konkurranse skyting med Mod.17. Men det er en Modell 17 ja, 17-6 om jeg ikke husker feil.
×
×
  • Create New...