Jump to content

Alpinex82

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Alpinex82's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hvis det er snakk om brukte hylser så ville jeg kjøpt fra en privat mann på egun.de De 4 friheter innen EU kommer til unnsetning. Det er en grunn til at jeg kjøper mine Vitaminer fra Dublin til dobbelt pris og ikke fra USA. Jeg har aldri funnet noen private i USA som sender tomhylser ut av landet. De finner det ikke verd bryderiet. Det finnes flere firmaer som sender tomhylser ut av landet så hvis noen har spesielle behov så er det bare å lete. http://www.reloadinginternational.com/c ... fdgvtdo685" target="_blank" target="_blank http://shootingaustralia.net/forum/ask- ... ts-from-us" target="_blank" target="_blank http://www.outdoorsmenforum.ca/archive/ ... 94689.html" target="_blank" target="_blank Mvh Jim114 Takker. eGun er jo en kjempeflott side. Driver å forsker litt på dsp-85 formular for eksport fra Statene. Er enda ikke helt klok på om jeg må møte opp personlig for å levere søknaden.
  2. Blir en prat med Politi- og Tollmyndigheter når jeg kommer hjem fra sjøen. Lager deretter en egen tråd på dette med import/eksport. Har ikke lyst å hijacke denne tråden. Er det noen som har andre sider/tråder å henvise til når det kommer til import/eksport fra U.S?
  3. Det tipper jeg JC har kontroll på. Sitat JC/Magnum: "Vi frakter ikke komplette våpen, løp eller andre produkter som krever importtillatelse fra lokalt politikammer. Dette gjelder også produkter som er lov å importere men forbudt å montere (f.eks. assult geværstokker). Prosjektiler og tomhylser uten knallperle til "reloading" kan sendes med sjøfrakt men godkjent importtilatelse skal oversendes oss via vår helpdesk i forkant og godkjennes av JetCarrier før du evt. bestiller dette (gjelder kun prosjektiler/kulespisser)." Kilde URL: https://www.jetcarrier.com/info/notwanted.asp
  4. Regner med det er importlisens du mener. Uansett, slik jeg hadde har forstått det, gjaldt det for prosjektiler/kulespisser.
  5. Kommer an på hva som skal bestilles, men jeg har brukt Jetcarrier.com for å få sendt tomhylser, riflekolbe og noen greier til som jeg ikke kommer på i farta. Så lenge det ikke er utstyr utelukkende beregnet for forsvaret i U.S.A, skarp ammo og ellers ulovlige ting så sender di det. Jetcarrier stiller med frakt og fortolling.
  6. Hei. Har brukt kammeret.no i ett par år nå. Tenkte det var på tide å registrere seg nå som jeg har blitt mer seriøs innen sportsskyting og hjemmelading. Kaliber jeg skyter med er: .223 (remington 700) .22 (beretta m76) og 9x19 (beretta 92fs). Venter på godkjenning for 30.06 og salongrifle. Når det kommer til lading er det foreløpig .223 jeg er kjent med. Skal starte med lading av 9x19 om en måneds tid. Tar gjerne imot tips fra folk som lader disse kalibrene. Enda bedre hvis det er noen som har skrevet ned ladedata som inneholder kuletyper, vekt på kuler og kruttmengder. Ellers kan jeg Være interessert I utstyr til 92FS og VELDIG gjerne ett ekstra magasin til beretta m76, da dette har vist seg vanskelig å få tak i. På forhånd takk, Øyvind.
×
×
  • Create New...