Jump to content

Losnikk

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Losnikk's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Butler Creek har en rimelig kikkertsele. Enkel i bruk og funker som den skal.
  2. Det kan være..xxl har ofte veldig gode priser/tilbud. Trodde ikke xxl førte Browning? Har prøvd både T3x og X-bolt og fikk en annen vinner en deg. Mye pga generelt kvalitetsinntrykk. Men det er klart T3'en kan bli bedre på enkelte ting om man fikser litt på den - for eksempel stokken. Har ellers hørt at stålkvaliteten skal være bedre hos x-bolt enn hos t3. Iallfall med tanke på rust (ss-versjon). Ellers kan det nevnes at pipa ikke er amerikansk, men er laget av japanske Miroku og leveres med 5-skuddsgaranti innom 25mm eller bedre på 100meteren fra fabrikk. Mulig du blander x-bolt med a-bolt? Og etter å ha sett flere tester opp gjennom tiden har jeg ennå til gode å se en dårlig testkarakter av x-bolt. Tikka t3/t3x har også fått topp resultater, men ikke nådd helt opp til x-bolt likevel. Men dette er uansett mine erfaringer og meninger. Ja, det må være lov å ha forskjellige meninger.
  3. Dyrt. Du får en X bolt ny for 12, sikkert for 10 også om du pruter eller som en del av en pakke. Z4en koster vel ca det samme - så er det en billigtofot, og billigbaser - det regner jeg ikke... Ammo for en ettermiddag. Bottom line på pris, så er nypris mye for 5 år gamle ting. Gi han 15 Om derimot budsjettet ditt er 24k. Kjøp heller en T3 eller T3x, eller en brukt Sauer 202 - eller en Sauer 101 - Alle de er bedre våpen enn X-bolten. En ny x-bolt Stainless Stalker koster ifølge Nordskog-katalogen 15k... så om han får en ny til 10k får han den billig. Sauer 202 er nok ett bedre våpen. Men at Tikka T3/T3x er bedre? Hvor har du fått det fra?
  4. Field & Stream’s “Best Of The Best” Award: Zeiss CONQUEST DL 3-12×50 Illuminated riflescope. http://www.ammoland.com/2014/10/zeiss-w ... z4Jc6WFsaT.
  5. Har ikke erfaringer med Halo avstandsmålere, men kjøpte nylig en Nikon AL11 hos XXL til 1479kr. Den målte helt identisk med ein Zeiss Victory RF 10x56 på skytebanen (koster over 20000kr). Så den måler garantert riktig den er bitte liten og veier nesten ingenting. Jeg har ikke fått testet den så mye enda, men tror nok den er veldig ok iforhold til pris. Her er link til en test av flere forskjellige rimelige avstandsmålere: http://www.laserrangefinderreview.com/hunting/cheap/
  6. Losnikk

    A-tec Sport?

    Ja, fra den lokale Intersport-butikken. Eg har sett litt på hertz og ser at den kan minna litt om sport, men det er fortsatt forskjellige spesifikasjonar på dei.. Her er da som finnes av info om "Sport": A-Tec Sport Lyddemper – bygd på helt ny og patentert teknologi, og en konstruksjon som tåler vesentlig mer slitasje enn tidligere modeller. Støyreduksjon -30 dB. Byggelengde 150mm, 80mm over pipen. Vekt 385 gram. Diam. 48mm, maks 22,5mm pipe diam. Ingen av demparane som A-tec viser på si eiga heimeside matcher disse spesifikasjonane..
  7. Losnikk

    A-tec Sport?

    Hei godtfolk, Eg har fått eit pakketilbud på børsa, kikkertsikte og dempar. Pakken består av: Browning X-bolt Nordic Light SS 6,5x55 , Zeiss Conquest DL 3-12x50 m/lys og A-tec Sport lyddempar. Eg har lest i uendeleg mange timar og funne ut at X-bolt i 6,5x55 og Zeiss-siktet er da eg vil ha. Så var da demparen då.. Den er sikkert bra den, men da plage meg at eg ikkje finner noko info om den.. Er da nokon som har erfaring med den? Kvifor står det ingenting om den på A-tec sine egne sider? Mvh Losnikk
×
×
  • Create New...