Jump to content

Hansen

Members
  • Posts

    264
  • Joined

  • Last visited

About Hansen

  • Birthday 08/20/2007

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hansen's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

3

Reputation

  1. Takk - liker disse selv også. Et issue jeg har med pressen nå i powder-dien (som også flarer hylsen) er at hylsen føres litt skjevt opp mot dien, slik at hylsen treffer dien skjevt, og som konsekvens er det mange av hylsene som rivner på siden og blir ødelagt. Noen som har vært borti dette før og har noen tips om hva det kan være? Mulig at shell platen rett og slett ikke er i water?
  2. Mange takk for all hjelp - har fått ladet en stund nå og er veldig happy for at jeg kjøpte hylsemateren. Trenger å få bestilt opp en del kuler til revolverfelt (125gr..?) og magnum1 (158 eller 180 kanskje..?). Har dere noen spesifikke forslag til gode kuler til dette? Har kikket litt på kulegrossisten og blykula.no.
  3. Etter litt bruk av Lyman-verktøyet får jeg konsistent til å sette hetten relativt flush (rett under faktisk) med hylsekanten, se bilder. Ser dette greit ut?
  4. Takk for tips. Hovedproblemet er at hettene ikke kommer langt nok inn i lommen, dvs at de «tyter» ut på baksiden. Skal prøve å få tatt bort mer metall i crimpen med Lyman-verktøyet denne helgen.
  5. Takk for svar! Svaret på hvorfor jeg prøver å bruke S&B hylser er at jeg har mye hylser liggende.
  6. Sånn - da var om sider alt mottatt, utstyret satt opp (med unntak av hylsemateren) og kalibrert. Virker som et produkt av svært høy kvalitet. Litt mindre kalibreringer som måtte gjøres, men begynner å komme seg nå! Største issuet er fremdeles de sørens S&B-hylsene. Har brukt det rimelige verktøyet det ble linket til over (var for øvrig også anbefalt andre steder også) og det hjalp mye, men det er fremdeles for trangt, slik at 50% av hettene ikke kommer langt nok inn. Får vel bare fortsette å skru, så går det seg vel til. Er det farlig å prøve å presse hetten inn i en trang hettelomme? Er jo redd for at det skal smelle.
  7. Takk - ser bra ut denne, men hadde gjerne håpet på noe som var på rett side av 500-lappen.
  8. Hmm, jeg får begynne å skylde på ammoen da
  9. Jeg gikk for en P226 x-six supermatch. Det er en svær gunner, men jeg har svære hender også, så det passer bra...
  10. Takk for svar, blir nok 1-2 magasiner hvertfall. Vil jo tro at de fortsetter å lage deler, som du sier at de skriver. Våpen er under bestilling.
  11. Ser for øvrig at ordren på brownells er restnotert med ca 4-5 uker levering. Noen som vet om annet bra verktøy til dette formålet som kan leveres raskere? 90% av hylsene er fra S&B
  12. Takk - har for øvrig bestilt en primer pocket reamer jeg skal dra over alle S&B hylsene med.
  13. Godt innspill, får ta det med i neste bestilling og heller ta ut tønnen og bruke den inntil videre. Er vel litt større tolleranser på revolverammo enn på pistol slik jeg oppfatter det (siden ammoen ikke skal kamre på samme måte).
  14. Da er bestillingene lagt inn, så kommer vel utstyret en gang mot helgen. Det er nok ikke helt umulig at det vil komme noen spørsmål om en ukes tid når alt er satt opp iht. bruksanvisningen... Takk for hjelpen!
  15. Takk! tenker jeg bestiller en toolhead på ebay med inngravert kaliber. Hvilke federal-hetter bør jeg kjøpe til standard slappe revolverfeltladninger og magnum1 i hhv .38sp og .357? Og av de kulene som Dillon Norge har på sidene sine, er det noen spesielle som fungerer veldig bra for disse to ladningene? Feks «38/357 H&N 357 WC HS 125 grs»? Tenker også å prøve noen blykuler fra kulegrossisten eller lignende.
×
×
  • Create New...