Jump to content

Django

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Django's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Django

    VP9 eller PPQ?

    Heisann folkens! Selv er jeg fortsatt en stor glock-fan, men de finnes jo i alle mulige størrelser og kalibre, så jeg har begynt å se meg om etter en litt smekrere 9mm. Striker-operert, moderne polymerpistol. En som har fått veldig mye skryt er jo PPQen, men så kommer jo døtte meg HK med VP9, som er basert på P30. Er vel ikke tilgjengelig i norge ennå, men jeg kan vente jeg. Hva tenker forumets øvrige? Noen som har bestilt en VP9 ennå, eller som har lyst til å dele erfaringer om Waltheren?
  2. Takk for noen interessante svar. Innser at den videoen jeg linket til, kanskje ikke var den beste, litt for lang og litt mye prating. Gå heller inn på sacbretactical.com og se på videoene på den siden. I tillegg har jeg sett videoer av folk som skyter på 90 yards med utrolig presisjon i den høye posisjonen. Finn den sjæl.
  3. Hahaha Har ikke tenkt å pådra meg kraniebrudd med det første nei.. Foreløpig bare gjort dette med luft, dette funker jo som sagt ikke på bane, men hjemme i stua mi gjør jeg hva jeg vil. Som sagt, syntes det så jalla ut sjæl, men anatomisk/ dynamisk gir det mening.
  4. Var vel mer informasjonsdeling av hva som rører seg der ute. Typ, du har enhåndsskyting på standplass, Isoscles og weaver. Denne platformen er ikke like kjent. Jeg har drevet en del trening med denne teknikken i det siste, og det som er overraskende er at selv med et kortere siktebilde fordi pistolen kommer helt opp i trynet på deg, så er det veldig intuitivt og presist av de grunnene som er nevnt i videoen
  5. Andre som har erfaring med denne skytestilen? Alt jeg vet er at den ble utviklet av Paul Castle, og at det virker veldig rart før man innser at det faktisk gir mening, om enn ikke ifbm baneskyting. Veldig interessert i å høre motforestillinger. Link til youtubevideo som viser teknikken her: http://youtu.be/i41sGsKW2Ck
  6. ..men har jo lest en god del på dette forumet fra før. Er pistolskytter uten pistol pga at jeg også er/ har vært en fattig student. Blir jeger også ila vinteren. Også blir det praktisk etterhvert.
×
×
  • Create New...