Jump to content

Andreas83

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Andreas83's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

7

Reputation

  1. Har allerede ladet noen patroner med 43gr N160. Får se om det får hastigheten ned nok. Vil iallefall få den ned til det som er beskrevet som max i ladeboken.
  2. Trekt en kule og dobbelt sjekket krutt vekten. 43,5gr.
  3. Skal ta å trekke en kule og sjekke igjen. Men jeg er ganske sikker på att det skal stemme. Sjekker kruttmengden på to forskjellige vippevekter når jeg stiller inn kruttmål. Kontroll måler underveis i ladingen.
  4. Ladet til en steyr banekrag jeg har arvet og var en runde på skytebanen for å teste idag. Norma GTX (golden target) 130gr COL 77mm 43,5gr N160 V0 avg 812m/s Fikk noe mer hastighet enn det som er beskrevet i ladeboken, er dette noe å bekymre seg over? Ellers så virker det som ladningen gikk godt, rundt 5-6cm samlinger skutt liggende med reim. Har ikke skutt banevåpen og reim på sikkert 20år, så er ganske fornøyd med resultatet. Spørsmålet er bare om jeg burde redusert ladningen noe med tanke på farten jeg fikk. Regner med det vil gå enda litt fortere når det blir litt mere varme, var bare 4,5 grader på banen idag. Noen som har noen formeninger?
  5. 100 skudd idag uten noen feil.
  6. Jeg har i over et år hatt sporadiske problemer med gspen min. Av og til hentet den ikke ny patron fra magasinet, en og annen gang stod avfyrt tomhylse igjen i kammeret. Mistenkte først at geco ammunisjonen jeg brukte var noe svak. Prøvde andre typer ammunisjon, klipte ned lengden på rekylfjær men problemet var der sporadisk. For rundt en uke siden etter en skuffende trening av VM program med et par funksjonerings feil under presisjonsdelen og 4 under duellen bestemte jeg meg for å plukke den ifra hverandre igjen. Inni ramma fant jeg noen små groper som tennstift fjæren har laget. Selve tennstift har blitt slitt slik att fjæren kan klatrer over kanten og låse/bremse boltens bevegelse bakover. Ny tennstift og rekylfjær ble bestilt og byttet. Så nå gjenstår det å se om problemene er vekke for godt.
  7. Skutt på 25m i ransom rest. Var friske nok ja. De går sikkert bra med mindre krutt også. Vv sine tabeller går opp til 3.8-4gr n310 maks med tilsvarende kuler. Har begynt å kikke etter alternativer til HN sine kuler for å holde prisen på hobbyen nede.
  8. Prøv wcbf sine 158gr kuler. Jeg fikk en liten håndfull for å prøve. 3.6gr N310 37mm patronlengde Lett krymp CBC hylser Federal hetter Kommer til å kjøpe flere av disse. Vil da prøve å redusere kruttmengden. Har gode erfaringer men HN sine 158gr kuler ned mot 3gr N310 (Pressa var satt opp til å lade 105gr swc når jeg ladet dem. Orket ikke å forandre mer enn seater dien.)
×
×
  • Create New...