Jump to content

KEN

Members
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KEN's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Plukket det ifra hverandre, gikk igjennom det og ble mindre klok. Om jeg tar ut staget som skal henge i avtrekkeren og stikker det inn så henger det, men når det er montert så henger det ikke . Klarte etter lang tid til å få det til å virke, men etter 5 skudd var det som før. Aner ikke hva det er. Avtrekkermekanismen ligger i et plastshus, skikkelig simpelt. Kun de to delene som griper tak i hverandre, skruene og fjørene er av metall.
  2. Ingen som vet hvem som er importør ?
  3. Avtrekket kan ikke justeres eksternt. Geværet er gått ca 100 skudd.
  4. Kjøpte et Crosman Raven luftgevær i Sverige i sommer, men nå har det sluttet å la seg bli oppspent, dvs. virker som fjøra ikke "henger seg opp" når jeg brekker løpet. Får dermed ikke trykk, løpet står ikke "brukket", og fjøra presser tilbake løpet igjen. Noen som vet hvem importøren er, eller har tips hvordan jeg får fikset dette ?
  5. Men pistolen kan være defekt, uten at du kan "se" det på postkontoret. Dermed kan du fremdeles bli lurt. Min påstand er at det er ingen garanti for å bli lurt ved å motta våpen pr oppkrav, så det er meningsløst. Det eneste det gjør er å lage merarbeid og trøbbel for selger.
  6. Ring politiet og anmeld han for svindel. Men du hadde ikke blitt noe mindre svindlet om den var sendt i oppkrav.
  7. Problemet er om pakken ikke blir hentet (kjøper ombestemmer seg). Da kommer den i retur, og jeg må betale porto + returporto.I tillegg som sagt så tar det opp mot 2 mnd før den kommer tilbake. KEN
  8. Vet ikke om dette er passende kategori, men jeg prøver. Jeg har en S&W .44 Mag som jeg skal selge, og har nå avvist en handel pga at kjøper insisterer på å få våpenet i oppkrav. Nå har jeg en annen kjøper som er interessert, men han vil også ha den i oppkrav. Jeg skjønner ikke dette. Om de er redde for å bli lurt, kan jeg jo sende en leketøysrevolver i pakken, de slipper jo ikke å betale for det. Oppkrav er ikke noe garanti for å ikke bli lurt. Grunnen til at jeg ikke sender i oppkrav er at jeg selger mye via QXL, samt at jeg er våpensamler og handler derfor endel våpen. Om jeg skal sende en revolver i oppkrav og den ikke hentes, må jeg selv dekke porto og returporto, som tilsvarer 480 kr for to norgespakker. I tillegg tar det mellom en til to mnd før jeg får den tilbake. Dette gidder jeg ikke. Jeg tar forhåndsbetalt, men kjøper får en uke til gjennomsyn og testing, noe jeg har gjort utallige ganger, både når jeg har kjøpt og solgt. Så hva er det med folk som ikke kan godta dette, er redselen for å bli lurt så stor ? Jeg har da ikke lurt noen enda, og jeg har både kjøpt og solgt våpen til medlemmer på både Kammeret og Sluttstykket mange ganger tidligere. KEN
  9. KEN

    Glockforhandler

    Det er ingen hovedimportør, men for ikke lenge siden drev ihvertfall S&SS og Winge og importerte. De fleste våpenbutikker selger GLOCK, om de ikke har på lager så skaffer de som oftest fra enten Winge eller S&SS.
  10. Se: http://www.samlerforumet.net/ - norsk militariaforum Der kan du stille spørsmål og selge via markedsplassen
  11. Stemmer dette som rover skriver. Før kunne man på de lokale våpenkontor behandle enkle søknader selv, men nå skal visst alt inn til POD. Det er ikke akkurat noe som gjør det enklere.
  12. Her var det mye rare svar, synsinger og gjetninger. Fint om de som ikke vet hva de snakker om kunne slutte å feilinformere. Hva er visen med det ? Hvis du ikke vet så la være å svare. Hva du tror er igrunnen likegyldig.
  13. Tilbake til saken, at skyting i tettbebygd strøk er ulovlig er tull, det kan stå i noen lokale lover/regler for enkelte steder, men den norske lov forbyr ikke skyting i tettbebygd strøk. Det den derimot sier er at man skal ikke være til ulempe for naboer (naboloven), og det innebærer både fare og støy. En skal i tillegg ha grunneiers tillatelse og ha sikker bakgrunn. Så ring politiet og spør for å være på den sikre siden, eller ta sjansen og kanskje drit på draget (bøter + inndraging av samtlige våpen ?).
  14. 4,6 - 4,7 grain med N340 bak en FMJ 124 går fint. Bruker det i mine Lugere, den eldste er fra 1917.
  15. Hørtes interessant ut, jeg har endel WW2 våpen som jeg gjerne skulle ha fått testet
×
×
  • Create New...