Jump to content

350 Rem mag

Members
  • Posts

    1,131
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

350 Rem mag last won the day on December 25 2023

350 Rem mag had the most liked content!

About 350 Rem mag

  • Birthday November 29

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

350 Rem mag's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post

Recent Badges

132

Reputation

  1. Den kula er overstabilisert så det holder.
  2. Hmm, på min rifle har jeg en Kahles 318i. Der er det godt med klikk å ta av. Så jeg har ikke dette problemet med noen kuler. Så det kan hende at kikkerten du har ikke er den "rette" når det gjelder justeringsmuligheter. Men, et langt billigere alternativ er å kjøpe en picatinny skinne. Denne leveres med både 10 og 20 MOA tilt. Link: https://schultzlarsen.com/product/picatinny-rails/
  3. Da er det kommet ny oppdatering, V3.2.1 Inneholder følgende: Mulig å konfigurere tid når bakgrunnsbelysningen slås av. Blokkerer software oppdatering mens den er i bruk. (Viktig, skjedde meg på banen og den gikk helt i stå under skyting.) Da Engelsk er hardkodet på enheten, blir det selvsagt engelsk tekst på instillingene for belysningen.
  4. Hvis dette er riper i messingen tipper jeg sandkorn som har ripet opp dien din. Har selv erfart dette...
  5. Hei, det er nok fortsatt slik. Nå er det jo billig å få tak i en CD ROM på finn som løser "problemet" Eller kjøpe en på nett: https://www.24hshop.no/datatilbehor/usb-datatilbehor/ekstern-cddvd-leser
  6. Hei, vil tipse om at det er mulig å kjøpe siste oppdatering av QL til en billig penge. (Ikke bruk QL UK) Genlading.dk skal ha 99 danske kroner for siste oppdateringen. Link: https://genladning.com/shop/?search=quickload Norge er ikke et valg under registrering i nettbutikken så jeg brukte Danmark... Under kjøp, huker du av for "hentes i butikk" så forsvinner frakten fra ordren. Linken til nedlasting av filen får du tilsendt i løpet av en dag eller så.
  7. Bare å lete frem popcornet. Snart kommer det en kar med Skarp penn!
  8. I dag fikk jeg jakken fra Cole-TAC. Passer som et skudd. Fikk dratt av den forferdelige skjermfolien så dette ble langt bedre.
  9. Da har Ben FIT lagt ut info om at Garmin SDK er oppgradert til å støtte Garmin Xero C1 Pro. Nedlasting av SDK: https://developer.garmin.com/fit/download/ Må være versjon 21.133 eller nyere. Så lager man en bat fil som skal inneholde følgende kode: @echo off COLOR 1E setlocal EnableDelayedExpansion set APP_DIR=%~dp0 set APP_NAME=FitCSVTool.jar set APP_PATH="%APP_DIR%%APP_NAME%" set a=%* FOR %%b IN (%a%) DO ( set c=%%b set c=!c:.fit=! set /P "dname=Enter filename for !c!: " call java -jar %APP_PATH% -iso8601 --defn none --data chrono_shot_data -b %%b !dname! ) pause Så drar du bare FIT filen du ønsker å konvertere til bat filen. Velger filnavnet, og trykker enter. Da er FIT filen konvertert til CSV format. Lykke til!
  10. Denne bøffelen har ikke noen kule i seg fra før. Den var påskutt med pil og bue før dette skjedde. Hvis man ser nøye på videoen, skyter mannen lengst til venstre et skudd etter 6 sekunder. Du ser kruttgassene i videoen og at han deretter fullfører nytt ladegrep. Dette er mens den uheldige personen ligger oppe på ryggen til bøffelen. PH'en derimot viser hvordan dette skal gjøres, og holder dobbelriflen i ufarlig retning frem til mannen er av ryggen på bøffelen og feller den.
  11. Denne videoen viser hvor farlig bøffelen kan være. Bare flaks at denne karen ikke ender sine dager.
  12. Tror de som har hatt tidligere versjon er rimelig skuffet over produktet. Tror det ikke blir noen storselger. De er i tillegg for sent ute vs. Garmin.
  13. Så, de som ønsker å leke med dette kan jo prøve i Excel. I celle A1 legg inn antall mm på samlingen som er 40. I celle A2 legg inn avstand som er 350. I celle A3 får du ut resultatet i MOA: 0,392855 Excelformel: Norsk Excel =GRADER(ARCTAN((A1/1000)/A2))*60 Engelsk Excel =DEGREES(ATAN((A1/1000)/A2))*60
  14. Veldig bra! Venter i spenning hvordan dette utvikler seg!
×
×
  • Create New...