Jump to content

350 Rem mag

Members
  • Posts

    1,138
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

350 Rem mag last won the day on December 25 2023

350 Rem mag had the most liked content!

About 350 Rem mag

  • Birthday November 29

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

350 Rem mag's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post

Recent Badges

140

Reputation

  1. Forskjellen i maks dBm er jo bare 3,68% så tror nok ingen blir å merke forskjell under praktisk bruk.
  2. Her er hva som er forskjell på Amerikanske og Europeiske Xero C1: (Hva dette betyr i praksis har jeg ingen formening om.)
  3. Ja, import er enkelt til PC. Iallefall med Iphone. Ikke satt meg inn i hvordan det fungerer med Android. Videre slipper du en ekstra vekt på pipen, som både kan påvirke presisjon og treffpunkt. Det jeg ser som den største fordelen er at når den allikevel er slått på, blir alle skuddene man skyter på banen kronografert hver gang. Så datamengden blir mye større enn med andre kronografer som jeg har brukt tidligere.
  4. Da har fruen sjekket, og hun fikk tilgang til Xero'en uten problemer. Så flere brukere er ok!
  5. Uten at jeg har testet mener jeg at flere kan knytte til samme enhet. Skal sjekke om det er slik...
  6. Jeg fikk min i slutten av November. Har siden da kronografert flere hundre skudd. Virker alltid, og er enkel i bruk. Fordelen med denne er at du plasserer den ved siden av våpenet og så er det bare å skyte i vei. Med andre kronografer det alltid litt styr. Feil lys, nedbør, andre skyttere som må vente mens man rigger, vind som velter den etc. Så hvis 7K er innenfor budsjettet er det bare å si: "Løp og kjøp" Anbefales.
  7. Ser ut til at Savage STD 10/110 Round Receiver og 783 har samme baser. Se info her: https://www.leupold.com/media/manuals/base_ring_fit_guide_2021.pdf
  8. Den kula er overstabilisert så det holder.
  9. Hmm, på min rifle har jeg en Kahles 318i. Der er det godt med klikk å ta av. Så jeg har ikke dette problemet med noen kuler. Så det kan hende at kikkerten du har ikke er den "rette" når det gjelder justeringsmuligheter. Men, et langt billigere alternativ er å kjøpe en picatinny skinne. Denne leveres med både 10 og 20 MOA tilt. Link: https://schultzlarsen.com/product/picatinny-rails/
  10. Da er det kommet ny oppdatering, V3.2.1 Inneholder følgende: Mulig å konfigurere tid når bakgrunnsbelysningen slås av. Blokkerer software oppdatering mens den er i bruk. (Viktig, skjedde meg på banen og den gikk helt i stå under skyting.) Da Engelsk er hardkodet på enheten, blir det selvsagt engelsk tekst på instillingene for belysningen.
  11. Hvis dette er riper i messingen tipper jeg sandkorn som har ripet opp dien din. Har selv erfart dette...
  12. Hei, det er nok fortsatt slik. Nå er det jo billig å få tak i en CD ROM på finn som løser "problemet" Eller kjøpe en på nett: https://www.24hshop.no/datatilbehor/usb-datatilbehor/ekstern-cddvd-leser
  13. Hei, vil tipse om at det er mulig å kjøpe siste oppdatering av QL til en billig penge. (Ikke bruk QL UK) Genlading.dk skal ha 99 danske kroner for siste oppdateringen. Link: https://genladning.com/shop/?search=quickload Norge er ikke et valg under registrering i nettbutikken så jeg brukte Danmark... Under kjøp, huker du av for "hentes i butikk" så forsvinner frakten fra ordren. Linken til nedlasting av filen får du tilsendt i løpet av en dag eller så.
  14. Bare å lete frem popcornet. Snart kommer det en kar med Skarp penn!
×
×
  • Create New...