Jump to content

Frittkalibervalg

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Frittkalibervalg's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Godt å høre, 9 skudds er vel ut fra hva jeg ser nesten 1/3 av prisen av et orginalt, men en 50 lapp i tillegg for et 10 skudds.
  2. Kan man bruke standard 1911 9mm single stack magasin fra "hvermannsen" i STI sin Trojan 9mm? Vurderer kjøp av pistol, men prisen på orginal og billigste magasin er jo betydelig. Sitter på noen orginale 9 skudds Colt magasin. Min s&w 45 kom med Wilson Combat magasin som jeg ikke har hatt noe tull med. Er STI like glad i det alternative markedet? På forhånd takk for svar.
  3. Takk for svar. Får oppe en popup nå med forespørrsel om du ønsker besøke brow. usa eller bli satt over til Norge. Ble vel satt rett over tidligere. PVAS har kun inne gjenget for lyddemper (i følge nettsiden). Ellers, så forstår jeg det slik at disse løpene muligens må tilpassen.. En ellers kort sommer blir plutselig veldig kort... Sendte en forespørsel til PVAS i går, venter enda på svar. Utvalget for G34 er veldig tynt hos Brownells usa også. Bare for å avslutte denne.. Kjøpte nytt orginal løp.. Får se på løp med tilpasningsbehov etter sesongen... Høres ut som det kan bli flere merker tilgjengelig etter hvert også..
  4. Noen som vet av flere forhandlere i Norge enn Pedersen V. og 2alfa som fører uorginale løp til Glock 34 gen. 4 9mm.... Har ingenting imot de to overnevnte, bare på jakt etter flere alternative merker Slik Brownells framstår, så har de en type pipe i 9mm, og det til G17 (tror det var Lone Wolf). Ser fra usa at Lone wolf og KKM(?) er populære alternativer blant folk, noen som fører disse i Norge? Når jeg først må bytte, så vil jeg ha noe som tar bly. Takk.
  5. Hei, mulig vi overlappa hverandre i kommentarene, men redigering av lister er ikke på borde. Ut fra hva jeg har hørt hva andre i klubben har spurt om. NROF og DSSN har muligens andre løsninger enn NSF, vet ikke om noen oversiktsløsning fra NSF som kunne gitt samla aktivitetsrapport, annet enn de individuelle resultatlistene. Våpenkontoret her krever papirløsningen. Har et lokalt DSSN stevne fra i vår, det er bare resultater med navn, ingenting annet, har levert denne listen to ganger i sommer for NSF våpen, uten at det har vært stilt spørsmål med den lista. Papir og proforma, spør du meg.
  6. Ja, det hørtes jo fornuftig ut. Må jo være den enkleste løsningen for alle parter. fagkomite-pistol.no er jo rimelig oppdatert for vårt distrikt.
  7. Hei, ja har vært inne på tanke på å redigere listene, men har ikke tatt sjangsen på den...4-6 uker er gal nok behandligs tid. Hørt andre som har stilt spørsmål rundt slike ting, men fått bedskjed om fulle lister.
  8. De vil ha det i skriftlig form. Som jeg nevnte i min opprinnelige post, så prøvde jeg med .pdf format og epost. Som sagt, ikke populært. Hadde jeg skutt luftstevner også, så hadde det blitt en årlig bok ut av dette.
  9. Ja, dette har en kompis prøvd, fikk beskjed om at "dette har ikke vi tid til å drive med". Med tanke på at mange står land og strand rundt, med hua i hånda når de besøker sitt lokale våpenkontor, så er jo det en holdning kanskje flere treffer på. Så jeg er litt ute etter om det finnes hjemmler for å kreve tilbake dokumentasjonen man har levert, så får det bli de offentlige instansenes problem om de ønsker å ha dokumentasjonen (dermed måtte kopiere), eller om dette er ting de egentlig ikke trenger ha for framtiden. Regner bare med at dette er et ansvar som ligger på søker til syvend og sist.
  10. Hei, har et spørsmål ang. dokumentasjon som kreves ved søknad for håndvåpen. Startlister/ resultatlister fra konkurranse kreves ved søknad når man har flere enn fire våpen, og dette utgjør en salig lefse med papirer. Er det noen regler som sier at man kan kreve denne dokumentasjonen tilbake? Jeg spør, da enkelte har fått ganske sure og kravstore krav rundt dokumenteringen for sin aktivitet. Ikke bare store bunker med utskrifter, men tegning og forklaring på våpentype brukt og klare markeringer av eget navn på disse listene. Sist feltstevne nå i helgen utgjorde 17 sider alene. Etter å ha skrevet ut all aktivitet i sommer, samt merket og forklart, har jeg liten lyst å kaste bort mer blekk, papir og tid på å måtte gjøre dette igjen. Tidligere i sommer sendte jeg inn startlistene i .pdf format i epost, ikke populært. Vet ikke helt om alt dette er vanlig kutyme rundt omkring, ettersom vi her i Tromsø er forsøksdyr for byråkratisk svada og private logger, som jeg ser enkelte andre distrikter er spart for.
×
×
  • Create New...