Jump to content

Bartemannen

Members
  • Posts

    1,617
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    12

Bartemannen last won the day on February 15

Bartemannen had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bartemannen's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

582

Reputation

  1. Danseband? Kødda, men den lå så klar til å tas at jeg ikke kunne la være. Beklager på forhånd Aldri feil med et besøk eller telefon til J&F spesielt om man skal ha ny/brukt rifle og/eller optikk. På brukt har de ofte ikke tid til å få de ut på Finn og de har alltid mer inne enn det som sees på nettet. Pluss de er veldig fleksible.
  2. Kjenner godt til marinejegere, men det er ikke det samme som marinesoldater. En marinesoldat er pr def en infanterist trent for maritim/amfibie krigføring. Type US og UK Marines. https://snl.no/marinesoldater Hadde du kalt en marinejeger en infanterist så hadde ham muligens blitt fornærmet
  3. Nei det er en gakk-gakk. Morsom den der. Marinesoldater pr definisjon har vi ikke i Norge.
  4. Tror mulgens det. Var hvert fall derfor NROF kjøpte det inn.
  5. Hva er en marinesoldat? Er det en Google Translate oversettelse av Marines? Dette var en smurfetråd med mange nye smurfer innom. Med troverdige reviews etter en ukes bruk. Som noen andre skriver ovenfor så må dette være et av de kleineste forsøkene.
  6. Vi bruker disse på sivile våpen i NROF. Som @Apelars! skriver helt ok.
  7. 1. Fordi enkelte ting kødder man ikke med. Stokk på Kipp blant annet. 2. Fordi karbon og spesielt tommelhull stokk er støkt som f. 3. Fordi ikke alt kan forklares med logikk, men med følelser. Har andre «praktiske» rifler med karbon/laminat/synt/plast stokker som fungerer som fy, og er perfekt spesielt i drittvær. En kipp derimot skal være i nydelig trevirke. Om jeg noen gang skulle være på andre tanker så ta meg med ut i skogen og forlat meg der som vikingene gjorde. Da er alt håp ute og demensen/galskap har slått inn for fullt.
  8. Jeg solgte en leveraction rifle til en forhandler i en annen landsdel i fjor. Fikk tilsendt bevilgningen, men dette var upløyd grunn for meg også så jeg tok en telefon til våpenkontoret der forhandleren holder til og fikk bekreftet at bevilgningen var gyldig og ok.
  9. Min feil. Det var denne vi også kjøpte
  10. Her min venn: https://www.jaktdepotet.no/22-lr-federal-749-champion-value-pack-hp-36grs-325pk Vi var akkurat 3 stk som kjøpte inn en liten "palle" med disse selv for ca 1 måned siden. Funker helt ok i mine våpen også. Grei til trening.
  11. Har ikke kjøpt den enda. Venter på at «tilbudet» er over så jeg kan kjøpe den billigere.
  12. Søren at jeg ikke kjøpte disse hos Norsegear FØR de kom på «tilbud»
  13. Skjønte ikke helt. Du skriver at du har vært alene på skytebanen i hele vinter. Men i neste avsnitt skriver du at du bare har vært to ganger på banen. Hvis du bare har vært to ganger på banen så kan du jo bare ha vært maks uheldig de to dagene? Selv er jeg på banen flere dager i uka akkurat som jeg har vært i mange år. Ser ingen nedgang i folk verken på rifle, leirdue eller pistolbanen. Men at det snakkes litt ammo-pris og folk trener mer 22lr enn før det stemmer nok.
  14. Ny Kipp på vei fra Blaser? Sikkert flere som har lagt merke til siste 1-2 månedene har de fleste forhandlere «desperat» forsøker å bli kvitt de de har inne. J&F tar ut sine nesten daglig på Finn og legger de ut igjen. Ofte litt billigere hver gang. Typisk mønster man ser når det er nye modeller på vei inn. Spurte en vikar på J&F og han bare smilte lurt. Noen som har hørt eller lest noe?
×
×
  • Create New...