Jump to content

Kristiansen

Members
  • Posts

    216
  • Joined

  • Last visited

About Kristiansen

  • Birthday 11/30/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kristiansen's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. He he! Fenagass, der altså Nei, ingen hull i posen, derav at den var oppblåst. Stakk et hull i enden av posen, kjørte vakum og forseglet på nytt. Dagen etter var det luft i posen igjen, men ikke fullt så mye som dagen før.
  2. Hei Jeg har laget en del fenalår til jul, 8 stk faktisk Låra ligger på 65% restvekt og er så og si klare. Prøvde å vakumpakke et lår, men over natta på kjølerommet blåste posen seg opp. Slapp ut lufta og pakket på nytt i samme pose, men igjen kom det luft i posen. Posen er tett så det må være "gass" av fenalåret. Noen som har erfaring med å vakumpakke fenalår/spekelår? Espen
  3. 1. til venstre: 225 grain Hornady SP
  4. Litt slappere lading så er du rett i tiern...
  5. Det er nettopp dette som selvsagt blir det store spørsmålet. Tar vi utgangspunkt i eksemplet til fredrik hvor kula satt midt i løpet (regner med at han mener løpslengden ), så krever dette litt krutt eller tennsatsen til ca 20 normaltennhetter. Kula satt i bommene, men ikke mer enn nok til å slippe en spiker vi fant liggende ned i løpet 2-3 ganger så den løsnet. Det var merker etter bommene på kula, men ikke av karakter at den har gått inn i løpet. Rimelig sikker på at hylsa var tom for det var ikke antydning til smell. Nå lader jeg med kula veldig nærme bommene.
  6. I vinter var jeg på Lygna en tur og jeg fikk oppleve min første blindpassasjer. Jeg skjønnte ikke hva som skjedde, men for sikkerhets skyld kikka jeg inn i løpet etter på. Joda, der var det mørkt. Kula satt "bom fast". Kaliber 308 win med 168 Smk med vanlige CCI hetter. Buster var vitne.
  7. Du er reine Ingrid Espeli når det gjelder mat, Kjell Åge Ser godt ut.
  8. Ser bra ut. Moro å følge med og er spent på resultatet.
  9. Ikke noe å tvile på: 338 Xtreme! He he... Basert på 505 Gibbs. www.xtrememachining.biz
  10. Hei Noen som vet hvor man får tak i 3/8" sekskantpipe i 5/32". Finner bare i mm på Clas og Biltema. Espen
  11. Å jeg har valgt en M700 i lang kasse for .308 som er en kort patron. Fordelen med dette er at man kan bruke lange spisse kuler satt langt ut i hylsa for å få kort friflukt som fortsatt vil passe i magasinet. Samt at M24 ble konstruert slik...
  12. Albert Rafdal i Rafdal våpen gjør dette for deg
  13. Kan dere enable tapatalk funksjon for dette forumet? Tapatalk er en applikasjon for iPhone for lesing forum
×
×
  • Create New...