Jump to content

Serenity

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Serenity's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei folkens ! Kjapt spørsmål, jeg skal montere regulatoren min. Jeg har kjøpt Walther \ Umarex Silicon spray fra game-on. Kan jeg bruke denne i reservoaret eller burde jeg kjøpe en ren silicon smurning ? Boksen er markert med super brann farlig så derfor jeg tenkte at den kanskje inneholder noen løsemiddler som kan forårsake diesling i reservoaret. Og det vil man jo helst unngå jeg er såppas ny i gamet enda at regulatoren får stå umontert til jeg vet helt sikkert at det jeg har kan brukes
  2. Ja det var vell ikke akkurat det jeg hadde håpet på Hadde jeg fått plass til demperen ville jeg mest sannsynlig ikke brydd meg. Men demperen er for stor så det er ikke plass i mellom reservoar og løp.. typisk nok.. Så må vell sende løpet i retur å forhåpentligvis får de til å bestille rett løp denne gangen.
  3. Så etter 3 uker dukker da endelig løpet opp. Og det er såklart en feil bestilling ! De har sendt meg et Galatian III QE løp og ikke Galatian IV.. Så er det vel bare å vente 3-4 uker til da -.-*
  4. Vel jeg tror ikke jeg kjøper Hatsan flere ganger.. Skulle jeg mot formodning gjøre det.. så handler jeg i Norge hvor jeg har garanti. Men jeg skal nå få en brukende børse av den med nytt løp å litt små fiks Jeg svimer ikke helt av for Hatsans kundeservice, 3 mails både til Tyrkia og Usa til Hatsan selv, ingen svar.. Selve geværet syns jeg har god kvalitet på generell basis; flott gummi belagt syntet kolbe, stort reservoar, lade mekanikk, avtrekk alt syns jeg er supert å fungerer ypperlig. Men det var dette med det løpet da.. Men nå får jeg et Lothar Walther løp iløpet av et par uker så da får jeg nok strammet inn gruppene forhåpentligvis Jada Gullvingen fullt klar over at du misliker hatsan å at dette er bensin på bålet for deg
  5. Hadde løpet av geværet i dag og inspiserte det.. Løpet er det ikke noe galt med, det er kun den biten hvor de har vært uforsiktig med verktøyet nedafor krona som er skadet. Resten av løpet ser helt fint ut.
  6. Du ser meg nå ut som en Lada, gull 95% av geværet er superb laget ! Det eneste som trekker ned er løpet.. Men dær har jeg bestillt inn et LW løp så dette blir nok supre saker ! Så skal jeg tune det med hjelp av regulator og hammer fjær. Skyter nok godt nok når jeg er ferdig med det
  7. Oppdatering: Idag kom da lykten min slik at jeg er klar for å gå høst\vinter i møte Kansje ikke verdens beste lykt, men på 20 - 150m er den evig god nok. Selv skyter jeg på 30 og 50 meter til vanlig, så noe større lykt en denne ville egentlig vært overkill. Spørsmålet nå er jo hvorvidt jeg skal kjøpe ringer å sette den på weaver eller bare ha den oppå siktet. Dårlig bilde.. men måtte holde kameraet i den ene hånda og geværet i den andre.. da blir det litt shaky men man ser sånn høvelig lysmengden. Fin spot på ca 100m og bra lys spredning. Så til 30$ kan man egentlig ikke be om mer =)
  8. Har bestillt LW løp, og regulator er neste på lista nå. Den skal settes til 120 bar og geværet trimmes til å yte ca 25 Joule pr.skudd. Jeg skal også modde ventilen for å få bedre utnyttelse av lufta, dersom det er nødvendig skal jeg øke diameter på TP og. Så totalt ser jeg på 70-80 skudd før den dropper av regulatoren etter mine kalkulasjoner iallefall. Det mener jeg er helt akseptabelt Men det hadde vært kjekt med en 1.1 liters kompisitt tanke evnt en 3 liters fra Beco til dager man ikke ønsker å pumpe. Så får vi se da hvor lenge pumpen leverer varene, det fulgte jo med dobbel pakkning og o-ring sett så maintenance skal jeg kunne gjøre selv når ting begynner å bli slitent. Eneste som ikke fulgte med var silicon smøremiddel til o-ringene for å fortsette å ha den smoothe pumpe bevegelsen.
  9. Garanti fungerer med at man sender rakklet tilbake for utbytting eller dersom man har bilde \ video av problemet så sender de deg en ny en dersom det er en kritisk feil også beholder du den gamle for å slippe ekstra shipping. Ellers så sender de deg delene som må byttes fri for frakt. En slik pumpe koster jo ikke fabrikken noe spessielt å lage. Helt enig med det du sier om fukt og støv, selve tanken burde ikke være noe problem. men 90% av fukt går jo i moisture trap å ut bleed valve når man tømmer systemet. De resterende 10% med fukt går jo rett inn i systemet, så ideelt sett skulle man hatt et filter til for å ta 90% av de 10%. Kan hende at jeg bytter reservoaret når jeg kjøper tank system etterhvert.
  10. Ny utstyrs oppdatering: Da kom handpumpen min i dag, og foreløbig virker den helt grei. Har pumpet geværet til 200 bar uten problemer. For 500 kr fra Kina + toll på ca 300.- så syns jeg at jeg fikk en bra pumpe,den gjør jobben og har moisture trap men ikke filter. Så litt fukt får man vell i reservoaret men mitt er laget i Alu så det burde ikke ha så mye å si. Pumpen er smooth i mekanismen, ingen lugging eller noe så dette var et greit kjøp 1 års garanti. 1\8 female foster på enden av slangen, og den ble levert med 2 paknings sett og o-ringer samt umbrako nøkler for montering.
  11. Altså folkens.. det er snakk om at løpet har blitt skadet når man maskinerte ut kronen. Ser ut som at verktøyet har hoppet ned i underkant av krona mens de har maskinert ut og dermed skrapet bort riflinga på en liten del. Ingen som har sagt råttent stål.. En maskineringsfeil kan oppstå hos hvilken som helst fabrikant. Løpet er produsert i Tysk importert stål, og jeg har enda tilgode å oppdrive en post med samme problem som jeg har. Det vil si at 99% av løpene er i god stand, hadde dette vært et vanlig problem slik som Crossman sine .22 løp så ville det vært flust av posts om dette på nett. Geværet ellers er tipp top, flott syntet kolbe, quattro avtrekket passer meg ypperlig, Lade mekanismen er vel noe av det bedre jeg har vært borti. Ikke er det "ping" når man skyter med demper heller. Virker som at dere er mer interessert i å fortelle hvor fælt hatsan er istedet for å faktisk komme med noe fornuftig.. er det rart man heller henger på utenlandske forum hvor man faktisk får hjelp ? Ting som kommer til å bli gjort med denne er følgende: Montere LW løp. Montere Robert Lane regulator. Utvide TP til 3.5mm Tune invendige deler til det nye regulerte trykket på 120 bar. Stille inn Hammerfjær til å slippe 150ml luft. Da burde jeg få ca 70 regulerte skudd @ 25 Joule. og jeg burde treffe presist med LW løp.
  12. Evert; Ja det kan godt hende at det går helt fint å lage en ny og dypere krone.. Jeg sjekket opp med den lokale børsemakeren og han tar 1000 kr for å lage en ny krone.. Så hva ville du valgt ? et Ferdig laget Lothar Walther løp til 749.- eller ny krone på det orginale hatsan løpet i ukjent kvalitet for kr 1000.- ? Dermed kan du ha så mye erfaring du bare vil.. jeg kjøper heller et helt nytt LW løp og ferdig med det. Jeg er ingen metall arbeider dermed så vil jeg tro at skulle jeg selv laget en krone ville det gått til helsikke.. Kunne sikkert fått en kompis av meg som er CNC maskinist til å gjøre det.. Men han har ikke tilgang på utstyr privat.
  13. Vel dette er nyeste oppdatering i hva som skjer i Galatian saken.. Jeg har bestemt meg for å beholde rifla.. Dette i bakgrunn av at det koster 800 spenn å sende den tilbake Så nå har jeg bestillt meg et LW Løp fra Game-On så de skulle bestille inn og ha dette klart til meg ila 3-4 uker. Prisen på løpet kommer på ca 800 kr så det går opp i opp. Drit i garantien, dette fikser jeg selv Når det gjelder power issues skal jeg ta tak i det etterhvert. Skal kjøpe en Regulator å sette i tanken, så da må jeg justere internals uansett for å få bedre shot-count. Da vil eventuelt fjær blir byttet dersom den er svak, eller at den blir justert korrekt i forhold til nytt trykk. Har ikke sjekket TP, men regner med at denne også må bores opp litt. Har ikke funnet ut av hva hammeren er laget i slags materiale enda, så er for tidlig å si noe om hammervekt eller om dette må endres. Det er noe som kommer etterhvert uansett.. Airgun Depot mente at FPS issue kunne være relatert til dårlig løp eller at hammerfjær må strammes. Så vi får se når ny løpet er på plass hva som skjer Å når jeg da først har den i biter så kan jeg like greit bytte ut skruene invendig også da jeg har lest at de er av ymse kvalitet. re-seale, lube opp og good to go Får være et lite prosjekt nå mens det blåser.
  14. WH = Weihrauch Altså et løp produsert av Weihrauch til Brocock sine spesifikasjoner. De nye modellene av Concept Elite \ Countour Elite har LW løp.. og den forkortelsen skjønner vel de aller fleste ;p Men de er vel ikke inne på lager i Norge..
  15. Jeg vurderer faktisk å sende det tilbake på 30 dagers garantien å få pengene tilbakebetalt. Åsså søker jeg om å få MVA tilbake på grunn av refundert kjøp slik som anvist på toll.no Ser Beco har inne et Brocock Countour Elite til 5990.- Så kan fort hende at jeg kjøper det istedet. Kommer vel med WH løp, ser beco sier WH mens brocock sier LW.. så det er vell byttet ut på de nyere modellene.. Er gode løp begge to så det burde ha lite å si for min hage skytting Det har jo også 1\2"-UNF20 slik at jeg kan bruke demperen min. Har begynt å verdsette norsk garanti litt mer Da burde jeg minimere tiden uten gevær også. Bedre å være 1 måned uten en potensielt 3 måneder
×
×
  • Create New...