Jump to content

Quigley

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Quigley

  • Birthday 01/04/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Quigley's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, er det noen grunneiere her i Buskerud området som kunne tenkt seg å leie ut en liten flekk skog på åremål? Må kunne få bygge en liten jaktkoie med plass til seng, ovn og 1 stol ved glugga. Jakt og fangst på rovvilt må også være med i prisen.
  2. Bruker denne på jaktfelt, vil påstå at den skyter meget presist, hvertfall like bra som Norma Jaktmatch elektron.
  3. Jeg støtter opp under det med 6.5x55. Da kan du skyte både storvilt og småvilt, ikke blir skadene på dyret utålelig(så lenge du ikke jakter mye ekorn) og ammon er rimelig. Fint kaliber til jaktfelt er det også, noe som gir meget god trening og som er veldig artig. Som "ny jeger" ville jeg egentlig anbefalt jakt med hagle, pga billigere og lettere tilgjengelig jaktmuligheter.
  4. Hei, hvis det er noen her inne som har eller kjenner noen som har en åker i Buskerud traktene som egner seg for revejakt, og som gjerne kan stille nevnt området til disp for en ivrig revejeger hadde jeg satt stor pris på en PM, eventuelt kommentar her inne Har ikke vært store uttellingen på lokk i sølvskogene denne sesongen dessverre.
  5. Fant noe som kan se ut som bjørnespor ved Kollknuten (meheia / kongsberg) i fjor sommer. Sendte til rovviltkontakten, men fikk bare svar "at det kunne være hva som helst". I ettertid har jeg innsett at jeg burde lagt noe ved siden av til sammenligning og tatt bedre bilder. Tenker meg tilbake i samme området til sommeren for å se etter flere spor. Størrelsen på sporene var ca like store som min egenhånd og det var tydelige tegn til klør. Vet ikke om så mye annet rovvilt som har poter på slik størrelse og som går med klørne ute.
  6. Du kan også melde deg inn i din nærmeste HV- Innsatsstyrke, men da får du utlevert HK 416. Det er nå åpnet for at også menige i HV- Innsats kan bli medlemmer av NROF. Via NROF kan du få disp til å skyte med din "personlige" HK 416 på visse arrangementer, de driver også med skyting med Glock (de stiller med ammo ). Om du kan få disp til å få ut en AG3, vet jeg ikke, men vil jeg anta det om du forklarer hva du vil bruke den til. HV-innsats krever dog at du er villig til å trene flere dager i året enn i F-styrken samt at du kommer gjennom opptak og seleksjon. Blir du MØR skytter I HV-innsats får du i tillegg skyte langhold med 12.7MØR helt gratis(du blir faktisk betalt for det!
  7. Jeg er storfornøyd med servicen på J&FA. Var på jakt etter en schultz og Larsen DL i 6.5X55, vi ringte inn og spurte om de hadde noen inne og de hadde mange. Da vi kom, ble vi tatt godt i mot, tilbudt kaffe og ble både vist og fortalt mye om rifla og forskjellig optikk. Da jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle ha en slik ein S&L fikk jeg bli med bak på lageret og velge den kolben jeg ville ha blant rundt en 5 forskjellige og vil si at den jeg valgte var en "normal grad" som så ut som en "grad 3" , veldig fornøyd! Fikk en kanon bra deal på rifle, optikk, montasje, lyddemper og ammo. Tror vel jeg sparte rundt en 7000-8000kr! Alt i alt så får de en 10/10 på service og 10/10 på pris fra meg
  8. det militære skytefeltet på hengsvann i kongsberg området har ganske bra rekkevidde, men tror ikke det er så mange som får skyte der sivilt. Selv har jeg kun skutt der med 12.7 MØR via HV.
  9. Hei,jeg tenkte jeg skulle lære meg å garve/preppe pels. Hvis du skyter en rev og ikke vil beholde pelsen tar jeg gjerne i mot den, jeg betaler frakta. Gjør ingen ting med store skuddhull da pelsen skal brukes til å lære garving. Har så langt i år ikke fått skutt noen rev selv, så da er det lite pels å øve på. Trenger i førsteomgang 3 stk rev. Send meg en PM så ordner vi det derfra. På forhånd, takk
×
×
  • Create New...