Jump to content

robba1990

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

robba1990's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for svar! - Jeg tenkte umiddelbart det samme selv ang. skinnet på stokken. Det vil bli stygt innen kort tid, selv om det ser pent ut nytt i butikken. Men det føltes veldig behagelig å ta på.De hadde ikke den med gummi innlegg, så den vet jeg ikke hvordan er. Og om det ikke er mulig å bytte skinnet på en fornuftig måte og til en fornuftig pris så blir det selvfølgelig uaktuelt. Koster jo 4-5 tusen mere for den børsa med skinn-innlegg. Da ville det vært klokere å lagt de penga igjen i en bedre optikk. - Ang. optikk så vet jeg at med så mye elektronikk innvendig så vil det gå ut over optikken, for grunnen til at jeg ville ha denne kikkerten var at det ballistic systemet som regnet ut kulefallet for deg med avstandsmåler ville kommet til nytte under toppjakt, gås og kanskje storvillt på litt lengre hold. Så det var dette som fristet meg til å handle Burrisen fremfor en annen kikkert. Setter pris på svar! Håper flere kan hive seg på med anbefalninger og erfaring om de produktene jeg vurderer…
  2. Da er det klart for å handle min første rifle og har mange tanker om valg osv. Noe sier meg at når jeg først skal kjøpe, så kjøp noe med kvalitet og noe jeg kan bygge videre på med flere kaliber mtp. fremtiden. Så med dette til grunne, så har jeg sett veldig mye på Blaser R8 proff. success med skinn i kaliber 6,5x55 med den grunn at jeg for det første likte utseendet på børsa og at den var helt enormt god å holde. Følte den passet som "hånd i hanske"! Det skal brukes til hjort/rådyrjakt, både på post å vandring, rev/gås/rype og toppjakt. Så jeg satt sammen en pakke basert på min nåværende viten om våpen og optikk. Og den ble slik: Rifle: Blaser R8 proffesional success m. skinn. Optikk m. Hurtigmontasje: Burris Ballistic Laserscoop 4-16x50 og Aimpoint/Zeiss/Docter? rødpunkt-sikte til tett skog. Så kort oppsumert ønsker jeg ei dritsikker kvalitetsbørse til all vær og vind med løpsbytte, god pressisjon og liten rekyl. tommelhullstokk(veldig behagelig, men ikke et must) og 2 kikkertsikter som dekker mine behov for lange og korte hold - Så det jeg ønsker er innspill til min selvkomponerte pakkeløsning, og forslag til andre pakkeløsninger som er gode/bedre til den bruken jeg har beskrevet? (Feks. Sauer, Merkel, Sako, Browning, Tikka??) - Og kan "skinnet" på Blaser-stokken evt. byttes ut med tiden om det blir stygt/slitt av vær og vind? Her er det snakk om en del penger, og vil derfor høre med dere om hvilke valg jeg bør ta. For det SISTE jeg vil føle etter å ha kjøpt meg min første børse er å føle at jeg har gjort et helt feil kjøp og at jeg ikke kan stole på at våpenet går presist/fungerer optimalt under alle slags forhold Så her vil jeg at dere fyrer løs med all deres kunnskap og erfaring, slik at mitt valg forhåpentligvis skal bli noe lettere og jeg skal føle meg enda tryggere på at jeg har gjort et godt valg! På forhånd takk!!
  3. Da er det klart for å handle min første rifle og har mange tanker om valg osv. Noe sier meg at når jeg først skal kjøpe, så kjøp noe med kvalitet og noe jeg kan bygge videre på med flere kaliber mtp. fremtiden. Så med dette til grunne, så har jeg sett veldig mye på Blaser R8 proff. success med skinn i kaliber 6,5x55 med den grunn at jeg for det første likte utseendet på børsa og at den var helt enormt god å holde. Følte den passet som "hånd i hanske"! Det skal brukes til hjort/rådyrjakt, både på post å vandring, rev/gås/rype og toppjakt. Så jeg satt sammen en pakke basert på min nåværende viten om våpen og optikk. Og den ble slik: Rifle: Blaser R8 proffesional success m. skinn. Optikk m. Hurtigmontasje: Burris Ballistic Laserscoop 4-16x50 og Aimpoint/Zeiss/Docter? rødpunkt-sikte til tett skog. Så kort oppsumert ønsker jeg ei dritsikker kvalitetsbørse til all vær og vind med løpsbytte, god pressisjon og liten rekyl. tommelhullstokk(veldig behagelig, men ikke et must) og 2 kikkertsikter som dekker mine behov for lange og korte hold - Så det jeg ønsker er innspill til min selvkomponerte pakkeløsning, og forslag til andre pakkeløsninger som er gode/bedre til den bruken jeg har beskrevet? (Feks. Sauer, Merkel, Sako, Browning, Tikka??) - Og kan "skinnet" på Blaser-stokken evt. byttes ut med tiden om det blir stygt/slitt av vær og vind? Her er det snakk om en del penger, og vil derfor høre med dere om hvilke valg jeg bør ta. For det SISTE jeg vil føle etter å ha kjøpt meg min første børse er å føle at jeg har gjort et helt feil kjøp og at jeg ikke kan stole på at våpenet går presist/fungerer optimalt under alle slags forhold Så her vil jeg at dere fyrer løs med all deres kunnskap og erfaring, slik at mitt valg forhåpentligvis skal bli noe lettere og jeg skal føle meg enda tryggere på at jeg har gjort et godt valg! På forhånd takk!!
×
×
  • Create New...