Jump to content

blabster

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

blabster's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. XXL selger PPU FMJ til kr 4,99 pr skudd. 6,5 x 55, .308 og 30-06. Det må vel være grei pris? https://www.xxl.no/partizan-308-145gr-fmjbt/p/1078966_1_size_2
  2. Prøv http://gardskart.skogoglandskap.no Der kan du legge på mange forskjellige kartlag, blant annet eiendomsgrenser.
  3. blabster

    Sakoklubben

    Hei! Kunne du lagt ut et bilde av Carbonlight`en med kikkertsiktet montert? Jeg vurderer samme oppsett selv, og litt nysgjerrig på hvordan det blir seende ut.
  4. Fra nettsiden til Hagemo Jakt og Friluft, riktignok bare R8 http://www.hjf.no/butikk/vapen/blaser : "Hva veier en Blaser, det ser du her. Skjefte med avtrekk, uten magasin og reimfester. Pipe uten åpne sikter, med magasin. Sluttstykke med std sluttstykkehode. Montasje med 30 mm ringer. R8 Proffesional. 1.555 gram. R8 Black Edition. 1.394 gram. R8 Success Monza. 1.518 gram. R8 Proffesional uten låskasse. 1.200 gram. KKC stokk uten låskasse. 1.150 gram. Pipe kaliber 308 Win med magasin. 1.363 gram. Sluttstykke med std hode i gull (Black Edition). 468 gram. Blaser sadelmontasje med 30 mm ringer. 185 gram."
  5. blabster

    Zeiss V8

    Jeg vurderer både 1,8-14x50 og 2,8-20x56, siktet skal sitte på en Blaser R8 Success. Bruker de samme base? (lav?) Skal ha skinnemontasje. Ønsker ASV, så da kommer de vel på ca det samme i pris. 1,8-14x50 -Lavere vekt enn 2,8. 2,8-20x56 -Bedre skumringsegenskaper? -For høy minimumsforstørrelse? Tanken er et sikte som skal benyttes til det meste av jakt. Fra toppjakt, rev og opp til hjort/elg. Noen som har gjort seg noen tanker rundt disse to siktene?
  6. blabster

    W-Com jaktradio

    Oki, takk for tilbakemeldingen.
  7. blabster

    W-Com jaktradio

    Hvordan er erfaringen med denne jaktradioen etter en tids bruk?
  8. Her er det noe informasjon, samt en videodemo av løpsbytte: http://cz-usa.com/products/view/455-american/ Løpsbytte virka noe strevsomt, men det blir sikkert bare en vane. Det ser også ut som den er basert på 452: "The 455 retains the accuracy and quality of the adjustable trigger, hammer forged barrel and billet machined receiver from the CZ 452." Er det noen som kan si noe om når den kommer til Norge?
  9. blabster

    Kompakt rifle

    På jakt og friluft ligger den ikke bare litt men ganske mye over i pris. Hvor kjøpte du din og hva gav da? Kjøpte den på en messe av J&F, fikk forhandlet frem en grei pris, uten at jeg vil ga inn på den.
  10. blabster

    Kompakt rifle

    Hei, har denne selv og er godt fornøyd! Den er rustfri, men med et såkalt TriNyte belegg. Det er nok en av grunnene til at den ligger litt over i pris. Du kan lese mer her: http://www.remington.com/products/firearms/compact/centerfire/model-700-xcr-compact-tactical.aspx
  11. Ok, takk skal du ha. Jeg får se om jeg kikker innom.
  12. Jeg er en tur i Østersjøområdet ,og tenkte i samme slengen å stikke innom en jaktbutikk. Trenger tips til bra butikker i nevnte byer, helst med adresse om mulig.
  13. Hei! De fleste våpenbutikker har vel dette vil jeg tro. Legger ved en link til et feste hos Jakt og Friluft. http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... rodid=1708
  14. Takk for svar! Da blir montasjoen sittende og prøveskytingen kan begynne...
×
×
  • Create New...